SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019

Datum kola: 19.08.2018

0

V pořadí druhé hlasování o hráče kola plzeňské I. A třídy je tady. Víkendová klání přinesla opět spoustu gólů, konkrétně 32, když se střelci většinou trefovali až ve druhých poločasech. Za zmínku stojí například drtivé vítězství Holýšova, který do A třídy sestoupil z krajské ho přeboru či zatím stoprocentní bilance nováčka ze Starého Plzence.

Vybrat brankáře do TOP 11 v rozjeté soutěži byl tentokrát nelehký úkol. Čisté konto si o víkendu udržel jak Starý Plzenec, tak Bukovec. Nakonec však redakce vybrala Zdeňka Slováčka z Plzence, který zatím v novém ročníku neinkasoval a i díky němu si zatím nováček I. A třídy drží neporazitelnost.

Trenér Žichovic Tomáš Čakrt nominoval do ideální sestavy svého svěřence, teprve 19letého obránce Pavla Bláhu, který v duelu s Kralovicemi úplně vymazal hostujícího snajpra Jana Lavičku, který dává za sezonu běžně okolo třiceti branek. Druhým nominovaným stoperem je Lukáš Mourek, který byl ve stejném zápase strůjcem jediného gólu, když založil akci, na jejímž konci zakončoval Butnaru. Dále byl mezi nejlepší obránce vybraný Vladimír Brejcha ze Starého Plzence a Jan Sova, který se z pozice pravého beka v utkání Horažďovice – Holýšov opět zapsal mezi střelce a zatím si drží bilanci gól na zápas.

Do TOP zálohy uplynulého kola jsme vybrali pouze tři hráče, jelikož jsme sestavu tentokrát složili v rozestavení 4-3-3. Za B-tým Rokycan si nominaci vysloužil Zdeněk Milota, který přišel z Vejprnic a normálně nastupuje v záloze, i když v zápase proti Meclovu zaskakoval na stoperu. Druhým vybraným záložníkem je Tomáš Babka z Mochtína, který si v duelu s Žihlí připsal gólovou asistenci a stejně tak Tomáš Pekník z Košutky Plzeň, který ve víkendovém zápase plzeňských čtvrtí našel krásnou gólovou přihrávkou spoluhráče Schleise.

V útoku tentokrát najdete rovnou tři hráče, a to Filipa Němce z Meclova, který si v duelu s béčkem Rokycan připsal dva góly a asistenci. Dále Václava Šperla z Holýšova, střelce hattricku v utkání s Horažďovicemi a poslední místo urval Ion Butnaru, který působil ještě minulý rok ve třetiligovém Tachově a teď o víkendu rozhodl jediným gólem o výhře Žichovic v Kralovicích.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.08.2018 09:10 do 22.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.