SESTAVA KOLA - 2.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 19.08.2018

0

Diviznímu víkendu je konec a my přinášíme top jedenáctku uplynulého kola. Bylo opravdu z čeho vybírat, ale míst v sestavě je pouze jedenáct. Věříme, že si vyberete svého favorita a podpoříte ho svými hlasy!

3-4-3:

 

V brance nesmí chybět Jaroslav Rojík, díky kterému Klatovy inkasovaly pouze jednou a do poslední minuty žily nadějí na bodový zisk. Svůj tým několikrát podržel. Dobrý zápas odchytal také David Hejcman (SK Rakovník) a Jan Stareček (Aritma Praha).

 

Levá lajna patřila Jiřímu Razímovi, zkušenému fotbalistovi a nové posile rakovnického SK. Svými výpady neustále podporoval ofenzivu a splnil si i defenzivní činnost. Lukáš Brotánek otevřel skóre proti Berounu a svým povedeným výkonem přispěl za velké divácké návštěvy k výhře Sedlčan. Čisté konto a výborný výkon, to je bilance Stanislava Komínka, který spolu se svými spoluhráči do poslední minuty úspěšně odolával klatovskému nebezpečí.

 

V záložní řadě začínáme hned dvěma hráči z Doubravky. Zde má své místo Daniel Skopový, který z pozice levého záložníka patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Vedle něj nelze opomenout autora hattricku a jeho spoluhráče Pavla Krejčího. Jediná branka v zápase Aritmy z kopačky Davida Barana znamenala vítězství. Aktivní záložník byl i u dalších akcí, zápas se mu celkově povedl. Jan Severin z pozice ofenzivního záložníka vstřelil dvě důležité branky a pokryl spousty těžkých míčů. Výrazně svým výkonem přispěl k rakovnické výhře.

 

Velezkušený útočník Čížové Martin Jirouš sestřelil třemi góly rezervu Táborska a zavelel k vysoké venkovní výhře. Další hattrickový střelec Filip Vaněk byl důležitým hráčem v přestřelce proti Doubravce, kde zejména díky jeho gólům brala Soběslav alespoň bod. Nejlepší hráč na hřišti v Sedlčanech, to byl Dominik Němec. Branku sice nedal, ale tři připravil a byl neustále při chuti.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.08.2018 23:02 do 22.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.