SESTAVA KOLA - 3.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.08.2018

6

Jedenáct vyvolených, kteří se do středečního poledne budou na základě svých víkendových výkonů ucházet o vaší přízeň. Nezapomínejte, abyste mohli hlasovat každou hodinu, je nutné být registrovaným uživatelem. Registrace je zcela zdarma, díky GDPR se navíc nemusíte bát, že vaše osobní údaje budou zneužity a budete mít přístup i k dalším benefitům jako zapojení se do tipovací soutěže, která běží každé kolo, nebo přidávat příspěvky k jednotlivým článkům.

Brankař:
Lukáš Novotný (TJ Sokol Plačkov)
Obrana:
Lukáš Loukota (SK Horní Cerekev)
Martin Rod (TJ FC Ústrašín)
Hynek Novák (SK Horní Cerekev)
Záloha:
František Hovorka (SK Obrataň)
Jiří Houška (FC Slavoj Žirovnice B)
Martin Hájek (SK Jiřice)
Lukáš Rybčák (TJ Slavoj Pacov B)
Útok:
David Morava (TJ Dálnice Speřice B)
David Vincenc (SK Jiřice)
Zdeněk Pahr (FC Maraton Pelhřimov)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.08.2018 22:45 do 22.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 8. 2018 08:54
V uplynulém kole udrží 5 golmanu čisté konto a v sestavě kola se objeví golman který inkasuje 4goly a jeste k tomu je to autor stránek. At chytal jak chce tak to vypada hodne blbe a dost lidí na to taky tak kouka.....
Uprimne vybral si blke kolo na nominaci do sestavy......
22. 8. 2018 23:06
Tím se ale přece znova vracíme k jádru věci, kdy mi příde jako naprosto nelogické dávat dohromady sestavu kola na základě týmového úspěchu, jakým je počet nastřílených gólů, nebo těch inkasovaných. Hráč může za jeden zápas nastřílet třeba hattrick, všechny ale doklepne do odkryté brány po vynikající práci svých spoluhráčů, jinak zbytek zápasu hraje s prominutím h*vno. Pak by si podle statistik ze zápasu zasloužil nominaci, jenže v reálu by v sestavě kola prakticky neměl co dělat. Stejně tak je tomu i u gólmanů. Jak můžu vědět, že brankař s čistým kontem zachytal dobře, když nemám k dispozici report z utkání? Potom dojde k situaci, že bude v sestavě kola někdo, kdo se celý zápas jen vezl za bezvadně pracující obranou a budu zase číst hloupý komentáře z jiného tábora, jak sem tam moh vybrat někoho, kdo tam vlastně nemá vůbec co dělat, jelikož se za celý zápas ani jednou nepotkal s míčem a nebudu si to mít ani jak obhájit. Hráče bych vlastně vybral jen proto, že na světelné tabuli po 90 minutách svítila nula bez ohledu na průběh utkání. Tuhle svojí nominaci si já naopak obhájím, protože vzešla ze zpětné vazby od soupeřů, což má podle mě asi největší vypovídací schopnost. Jak jsem ale řekl, sám sebe do sestavy kola zvolím maximálně jednou za půl sezóny, vícekrát nikdy, na tom si zakládám. Pokud se ale i přesto najde někdo, kdo se přes tohle nepřenese, pak už můžu jedině doporučit Poutník ligu na fotbalunas.cz přestat sledovat úplně.
Sám můžu objektivně říct, že tyhle stránky vedu více než dobře. Sledovanost je na Okresní přebor na nadstandartní úrovni a k tomu asi jako jediný redaktor přidávám i svoje vlastní nápady, včetně grafického doprovodu, který si vytvářím sám ve svém volném čase a to jen proto, že mě to baví a chci aby to bavilo i lidi, který tyhle stránky pravidelně navštěvujou. Pokud jsou ale někde lidí, který vnímaj jednu nominaci za půl roku do sestavy kola nějak špatně a pobuřuje je, klidně je na mě můžeš odkázat. Názory lidí, kteří se za celou dobu existence těchto stránek na jejich chodu nepodíleli ani písmenkem si vždycky rád přečtu.
21. 8. 2018 20:33
Jak může byt v sestavě kola golman který dostane 4goly?
Trochu na zamyšlení toto!!!!!!
21. 8. 2018 22:06
Kvůli objektivitě hlasování a aby se neopakovaly případy, kdy předchozí redaktor do sestavy kola vybíral opakovaně sám sebe, nominují hráče zápasu z týmu TJ Sokol Plačkov většinou soupeři, pro snad uspokojivější vysvětlení,proč nominace dopadla zrovna takhle doporučuji kontaktovat některého z členů klubu SK Jiřice. Svoje ego si touhle soutěží nemastim. Řek bych, že to ani nemám zapotřebí, naopak mám na svědomí jednu z nejlépe fungujících soutěží na fotbalunas.cz, a to nejen díky tomu, že si veškerý grafický obsah, který je tady, nebo na FB vytvářím sám, ale i dělám vše proto, aby byla zachovávána co nejvyšší míra objektivity. To, že se na pravidelném zasílání reportů i přes aktivně fungující zpravodajství ze soutěže podílí pouze 5 týmů ze 14 situaci taky neusnadňuje, protože se dá jen těžko do sestavy kola vybrat hráč na základě ničeho. K tomu je zkrátka report potřeba, aby se nějaká nominace dala vůbec dát dohromady.
Pokud bych se ale měl držet této logiky, tedy dávat dohromady sestavy kola na základě inkasovaných, respektive vstřelených branek, pak by se jmenovitě výhra v této anketě vyhnula v loňské sezóně třeba i takovému Adamovi Popelkovi z kádru Žirovnice, který na svou nominaci dosáhl díky skvělému individuálnímu výkonu v utkání s SK Obrataň, přestože jeho tým inkasoval hned 5 branek, nebo takový případ dává náhle větší smysl?
22. 8. 2018 05:24
No v něčem pravdu máš to souhlas, ale uprimne jako autor stranek by si v sestave byt asi nemel. Věřím ze neni jednoduchy dávat sestavy dohromady kdyz nektere týmy nekomunikuji.
Uprimne jak bys delal sam ze sebou rozhovor? To by bylo zajimavy...
22. 8. 2018 06:24
Ostatně proto ani svou nominaci nesdílím mezi lidi a ani sám pro sebe nehlasuju. To, že mi přesto tentokrát hlasy posílá někdo až v takovéhle míře, že sem zapojenej do boje o první místo sám nechápu. Navíc v sestavě kola je objevuju nanejvýš jednou za půl sezóny a to pevně věřím že není číslo, kterým bych měl tuhle anketu znehodnocovat.