SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019

Datum kola: 12.08.2018

0

Těžké rozhodování budou mít fanoušci svých týmů v nově rozjetém ročníku I. A třídy v plzeňském kraji. Úvodní kolo nabídlo spoustu pohledných šancí, zákroků i gólů. Reportáže z jednotlivých utkání jsou již na našem webu a nyní spouštíme premiérové hlasování o hráče kola.

Několik trenérů určilo jako hráče utkání své gólmany. Tak například trenér Kralovic Jiří Koudele nominoval svého brankáře Bodurku, který trápil hostující útočníky ze Žihle. Špatně si  nepočínal ani brankář Meclova Regenda, který se zasloužil o premiérový tříbodový zisk nováčka. Do TOP 11 však nominujeme brankáře Kubů ze Sušice, který chytil o víkendu dvě penalty hostů z Kaznějova.

 

I mezi obránci byla volba složitá. Stoperskou dvojici v ideální jedenáctce tvoří rokycanský Spěváček, který přispěl k tomu, že defenziva domácích v souboji s Horažďovicemi inkasovala pouze jedenkrát a stoper Beneš, který se v utkání Svéradice – Žichovice dokonce postavil do brány v penaltovém rozstřelu a přispěl k vítězství svého týmu. Za obránce byl dále nominován Mlnařík ze Sokola Plzeň a Jan Sova, který se dokonce za Horažďovice zapsal mezi střelce.

 

Trenér plzeňské Košutky Vlastimil Pužman pak poslal do sestavy kola svého středového záložníka Karla Lišku, který dle slov kouče stíhal výborně bránit i útočit a i díky němu se nakonec  Košutka mohla radovat z výhry na penalty. Za tým soupeře nominoval kouč Pužman také druhého záložníka, a to staňkovského Šimůnka. Záložní řadu doplnil David Zavadil, který si dokonce při vysokém vítězství svého týmu připsal gól a Miloš Laibl, který si nominaci vysloužil především za aktivní střeleckou podporu útoku.

Lehké bylo rozhodování mezi útočníky. Aspiranti na TOP 11 byli víceméně dva, a to rokycanský mladík Patrik Pfeifer, který hattrickem sestřelil hostující Horažďovice a Ion Butnaru ze Žichovic, který vyrovnával utkání ve Svéradicích krásnou bombou ze čtyřiceti metrů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.08.2018 10:39 do 15.08.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.