SportFotbal SESTAVA ROKU - Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Sestava roku, to je přehlídka hvězdných hráčů OP Havl. Brod, kteří svými výkony oslňovali diváky a táhli své týmy.

V bráně najdeme Davida Drahoše, může jenž držel Věžnici ve hře a nominován do sestav kola byl vždy nominován na základě uznání soupeřem!

Na levém beku je jistota Šmolov Vladimír Kučírek. Nejlepší levý bek soutěže byl skvělý dozadu a přidával i skvělé útočné výpady.

Na stoperu najdeme Bolka Psotu z Vísky. Především v první polovině jara hrála Víska skvěle a střední obránce Psota na tom měl lví podíl, když se na úspěšných výsledcích podílel nejen skvělou defenzivou ale i vstřelenými brankami.

Druhým stoperem je Martin Beránek z Okrouhlice, vůdce obrany, která dokázala zápas úspěšně znepříjemnit zápas nejednomu favorizovanému soupeři.

Na pravém beku bude Martin Vaňkát ze Světlé, o němž můžeme říci podobnou chválu jako o našem levém bekovi.

Zálohu jsme zvolili tříčlennou. Chybět v ní samozřejmě nesmí nejlepší střelec soutěže, brodský Tomáš Tůma. Jeho 35 gólů a nespočet přihrávek byl letos nepřekonatelný.

Standa Šimoníček, energický motor věžnické hry je zastoupen taktéž. Budiž mu nominace do sestavy roku příjemným rozloučením s OP. Jeho výkony byly vždy na velmi vysoké úrovni.

Třetím do party bude Martin Lukačina, jenž se svými výkony minimálně vyrovnal svému staršímu bratrovi a patřil k hlavním oporám skvěle hrající Dlouhé Vsi.

V útoku bude další hvězda Dlouhé Vsi, technický Ondřej Svoboda. Svoboda zamotal hlavu nejednomu obránci a o jeho kouscích bylo v jarní části sezony pořádně slyšet.

Uprostřed bude obránce rozrážet šmolovský Ján Bdžoch, hráč jenž byl stejně jako brankář našeho výběru, často oceňován především svými soupeři.

Pravý útočník? Pavel Nechvátal z brodského céčka. Zkušenosti, elegance, hromada gólů. Jistě již se těší, až bude se svými spoluhráči ničit obrany v B třídě, kam Brod postupuje.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.