SportFotbal SESTAVA ROKU - Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Sestava roku zná své hráče!

DAREK FALTUS | SK SLAVIA VEJPRNICE

Tři tyče střeží opora vejprnické Slavie. Darek Faltus vystrnadil z malého vápna mladíka Vavríka a především na jaře, kdy se Vejprnicím tolik nedařilo a přišla doba velkého gólového půstu, střežil svou svatyně natolik dobře, že je pro nás jasnou volbou! Čtvrtý nejmenší počet obdržených branek také o něčem svědčí.

 

MAREK SKOPOVÝ | FK TACHOV

Prototyp moderního obránce a aspirant na gól sezóny v prestižní soutěži Fortuna gól snů nesmí v naší jedenáctce chybět. Jeho hbité nohy zaměstnávali soupeře více než vydatně, ale i přes velké ofenzivní choutky zvládal tento mladík svědomitě plnit své defenzivní povinnosti. Třešnička na dortu? Sedm vstřelených branek.

LUKÁŠ JANKA | SK HORNÍ BŘÍZA

Neprostupná zeď. Věž, která má v hlavě magnet na balón. Prosadit se v osobním nebo vzdušném souboji proti tomuto snad dvoumetrovému borci je nemyslitelné. Jeho velkou předností je rovněž využitelnost při útočných standardních situacích, při kterých se letos prosadil hned čtyřikrát.

JAN VAŠČÁK | FC ROKYCANY

Svého zástupce do sestavy roku vyslaly i třetí Rokycany, kterým sice na začátku jara trošku došel dech, ovšem i tak se našli hráči, kteří si svou výkonnost drželi stabilně, jako právě Jan Vaščák. Věčně pozitivně naladěný obránce se v sestavě usadil natrvalo a jeho výkony šly jen a jen nahoru.

 

TOMÁŠ HABART | FK TACHOV

Jeden z mozků tachovského mančaftu, který kromě dvanácti branek přidal i nespočet asistencí, z jeho aktivity těžila dvě útočná kladiva a pokud by se vyhlašoval individuálně nejlepší hráč krajského přeboru, byl by právě tento tachovský špílmachr jedním ze žhavých kandidátů na ocenění.

TOMÁŠ GYÖRGY | SKP OKULA NÝRSKO

Kapitán a hecíř Nýrska si své místo v naší sestavě vybojoval nejen vždy stoprocentním přístupem, ale i velkou produktivou - hned jedenáct zásahů a opět velký počet asistencí. Nýrsku to tentokrát stačilo na pěkné deváté místo, ale kdo ví, příští rok může právě György svůj tým dovést ještě výš.

DAVID MÍKA | TJ FC CHOTÍKOV 1932

Vítěz podzimní ankety o nejlepšího hráče nejvyšší krajské soutěže nesmí ani v celkové nejlepší jedenáctce chybět. Jaho zkušenosti táhnou celý Chotíkov sezónu od sezóny ke stále lepším výsledkům, naposledy to bylo jen těsně za medailovými pozicemi, k čemuž dopomohl i devíti brankami.

MILAN LUCÁK | TJ JISKRA DOMAŽLICE B

Návrat ztraceného syna se Benfice vydařil na jedničku a byl to ten stejný Milan Lucák, který minulou sezónu Jiskru opouštěl - precizní technika, výborný pohyb, mistrovské zakončení. Výsledek? Druhé místo v soutěži o krále střelců, hned osmnáct branek

 

LUKÁŠ BYDŽOVSKÝ | FK TACHOV

Nejlepším střelcem letošní sezóny se totiž bezkonkurenčně stal tachovský zabiják Lukáš Bydžovský. Jeho dlouhé a rychlé nohy byly ve vápně k nezastavení a ve spojení s urostlou postavou z toho bylo neuvěřitelných 26 branek. Ubránit ho jednoduše není možné.

MARTIN ŠVEJDA | TJ SLAVOJ MÝTO

Mýto aspiruje na ocenění za překvapení sezóny a velkou mírou k tomu přispěly výkony a především branky Martina Švejdy. Tuto sezónu jich stihl hned 16 a když k tomu připočteme jeho velkou zarputilost a vůli rvát se za tým, máme z toho jasného aspiranta na pozici hrotového útočníka v naší TOP 11.

TOMÁŠ BŮŽEK | TJ BANÍK STŘÍBRO

Sestavu uzavírá Tomáš Bůžek, útočné eso ze Stříbra, které celou sezónu těží z úžasné týmové hry celého mančaftu, ovšem pokud vybrat jednoho, kdo vyčnívá, je to právě tento snajpr. Téměř čtvrtina všech branek letos patřila jemu a pomohla k celkovému osmému místu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.