SportFotbal SESTAVA ROKU - Divize A, 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Ročník Fortuna Divize A 2017/18 je u konce a na řadu přichází ještě jedna milá povinnost, vyhlásit nejlepší sestavu sezóny. Mezi nejlepší jedenáctkou nechybí nejlepší střelec soutěže Martin Psohlavec, kapitán a jeho spoluhráč Marian Geňo a brankář Jiří Chára. Skvělé výkony ovšem podávali i zkušení hráči jako třeba David Vaněček z Březové nebo naopak mladí hráči jako Petr Haas ze Sedlčan. Hlasujte pro nejlepšího hráče!

Základním stavebním kamenem sestavy Slavie Karlovy Vary byl v letošní sezóně výtečný brankář Jiří Chára, a když k tomu ještě přičtete kapitána Mariana Geňu a útočníka Martina Psohlavce, dostane nejlepší trojici hráčů v letošní sezóně Divize A. Aspoň tedy z pohledu karlovarského celku, který si suverénním způsobem a dokonce s předstihem zajistl titul a postup do České fotbalové ligy. Martin Psohlavec je s 32 góly nejlepším střelcem soutěže a hned za ním je Marian Geňo (23 gólů).

 

A ještě jedno jméno z týmu Slavie, v jejímž dresu odehrál parádní sezónu záložník Daniel Krlička. A nebyl platný jen směrem do obrany, ale také v útoku, když během letošní sezóny nastřílel devět branek. A nyní už k Březové, v jejímž dresu v mnoha zápasech uplatňoval zkušnosti David Vaněček, který nastřílel celkem 18 branek a v tabulce střelců skončil na třetím místě hned za skvělým tandemem ze Slavie Karlových Varů.  

 

Další dva fotbalisté, kteří se dostali do sestavy kola, hrají z MFK Dobříš. Klub z Příbramska měl sice záchranářské starosti, ve svých řadách ale také hráče, kteří pravidelně podávali skvělé výkony. Prvním z nich je záložník Jan Šrain a druhým obránce Robert Talůžek. Poslední jmenovaný hráč je jedním z mála obránců, který se také dokázal několikrát prosadit a během letošní sezóny vstřelil 6 gólů. Jan Šrain 11.

 

Dvojici hráčů má v sestavě roku také Tatran Sedlčany. Petr Haas byl po celou sezónu velkou oporou týmu, když své spoluhráče dokázal zásobit přesnými přihrávkami a také několik branek sám vstřelit, konkrétně pět. Jeho síla ovšem tkví v tom, že je velice týmovým hráčem, stejně jako spoluhráč Lukáš Brotánek, který během uplynulé sezóny 2017/2018 dokázal nastřílet 13 branek a v tabulce střelců skončil dokonce sedmý.

 

Jedenáctku roku uzavírá fotbalista ze Soběslavi a Aritmy Praha. Pražský celek si zaslouží obrovskou pochvalu, protože jako jediný dokázal po celou sezónu nahánět vedoucí Karlovy Vary a celkem s nimi držet krok. Nejlepším fotbalistou Aritmy byl Marin Glasnovič, na kterého se mohla spolehnout. Marin Glasnovič nastřílel úctyhodných 17 branek, zatímco obránce Soběslavi Filip Vaněk jen o tři méně. Mezi obránci suverénně nejlepší. Navzdory své pozici se stal nejúspěšnějším střelcem Soběslavi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.