SportFotbal SESTAVA ROKU - Plzeňský  | 1.A třída , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Je to tu! S koncem sezóny vyhlašujeme sestavu roku. Podívejte se, jak jsme ji poskládali a do diskuze nám dejte vědět jestli souhlasíte nebo máte výhrady.

Brankář 

Jiří Touš - Tlumačov

Gólman, který předváděl skvělé výkony, organizoval obranu a dovedl svůj tým k prvnímu místu. Zároveň inkasoval ve třiceti zápasech třicet branek, což je suveréně nejméně z celé soutěže!

 

Obrana

Milan Primas - Košutka 

Velmi spolehlivý hráč, džel si formu po celou sezónu, obrovský bojovník a lídr kabiny. Musím také dodat, že se jedná o člověka s velkým srdcem a se skvělým smyslem pro humor.

 

Jan Sova - Horažďovice 

Výborný fotbalista a velký bojovník. V Horažďovické bídě byl jeden z mála světlých bodů. Obdržel jedenáct žlutých karet, což dokazuje, že z něj jde na hřišti strach. Prosadil se také gólově, a to celekem osmkrát.

 

Martin Zítek - Bolevec

Bolevec se umístil na třetím místě a obrovskou zásluhu na tom měl právě tento hráč. V naší sestavě ho najdete sice v obraně, ale Martin je velký univezál. A jen tak mimochdem, vstřelil 24 branek!

 

Záloha

Tomáš Knapp - Nepomuk 

Tahoun týmu a možná nejrycleší hráč soutěže! Pokud se soupeřů Nepomuku po zápase tázáte na nejlepšího hráče, můžete si být jistý, že padne jméno Knapp. Jeho 17 branek si také zaslouží zmínku.

 

Matěj Polák - Zruč

Další vynikající fotbalista a zároveň bojovník. Vstřelil 19 gólů a byl tahounem svého týmu, který dotáhl k postupu. 

 

Luděk Leitl - Tlumačov 

Celou sezónu táhl Tlumačov k úspěchům. Jak již víme, tak se povedlo a Tlumačov celou soutěž vyhrál i díky devatenácti brankám Luďka. 

 

Pavel Váchal - Mrákov 

Mrákov se sice v soutěži nezachránil, ale Pavel byl jednoznačně nejlepším střelcem a také nejlepším hráčem týmu. Vstřelil 19 gólů a určitě by se neztratil ani v týmech na špici soutěže. Souběžně s fotbalovou sezónoou se dokázal připravovat na maturitu, kterou úspěsně zvládl. Jeho výkonů si všimli i za hranicemi, konkrétně v německém Chamu, kde bude Pavel od příští sezóny nastupovat.

 

Útok

Martin Wolf - Tlumačov 

Ano, právě Martinovi patří pomyslná koruna pro krále střelců. Jeho účet se zastavil na číslu 28. Myslím, že není potřeba cokoliv dodávat. 

 

Ferenc Róth - Bukovec 

FAMÓZNÍ. Tímto jedním slovem se dájí popsat výkony borce, který v soutěži hrál pouze jarní část. Ovšem za tu dobu shihl vstřelil 22 gólů a rozdat spoustu fotbalové radosti. Tu bude v přístí sezóně rozdávát ve Zruči, se kterou si zahraje Krajský přebor.

 

Jan Lavička - Kralovice 

Útočník hrající s netradiční dvojkou na dresu. Táhl Kralovice hlavně v podzimní části soutěže a ikdyž jaro bylo slabší, tak se Kralovice zachránili přávě díky tomuto hráči. Když jsem se rozhodoval mezi Lavičkou a Pelnářem, rozhodl fakt, že právě Lavička byl pro svůj tým naprosto nepostradatelný. 

 

Dalšími adepty na Sestavu roku byli: Petr Stoilov (Černice), Michal Pelnář (Bolevec), Patrik Pfeifer (Rokycany B), Lukáš Husník (Zruč), Vlastimil Beránek (Svéradice), Michael Forman (Horažďovice)

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.