SportFotbal SESTAVA ROKU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Lokomotiva České Budějovice "B" si s velikým náskokem udržela první místo a těší se na Okresní přebor. Ročník proběhl pod její nadvládou, a tak není divu, že její zástupci figurují v ideální sestavě sezóny 2017/18 fotbalové III. třídy sk. A podle fotbalunas. Král střelců Václav Strnad v sestavě rovněž nechybí, jeho 31 branek je úctyhodným počinem. Ideální jedenáctku obsadili pouze vyslanci týmů, kteří skončili do sedmého místa. Kvůli veliké konkurenci se bohužel někteří skvělí hráči do sestavy nevešli.

SESTAVA SNŮ:

Mezi tyče se postavil brankář TJ Sokol Lipí Jiří Macháček, který svůj tým několikrát podržel, bohužel to stačilo jen na konečné sedmé místo. V defenzivě před ním nechybí Vít Hrabčák tahoun žabovřeské obrany a gólový i směrem dopředu. Dále ho doplňují týnský Jiří Klička a Pavel Vajgel z Borku. Defenzivní středový half, výborně čte hru, umí zpomalit či zrychlit jednotlivé chvíle v zápase, výborná kopací technika - dirigent na hřišťi se stálým povzbuzovaniím ostatních. Ve středové řadě nechybí střelec třinácti branek Jan Maruška z týnské Olympie. Luboš Formánek z TJ Sokol Žabovřesky. Vítěz kanadskýho bodování svého týmu, přesně 9 gólů a 14 nahrávek. V záloze máme také Jonáše Zýku, výborný stoper který se nebojí jít i do nebezpečného souboje, aby uchránil svou branku, na hřišti i mimo něj plní důležitou roli kapitána a svými výkony výrazně přispěl k postupu Lokotka, hráč jako je Jonáš Zýka nesmí v sestavě roku chybět a Ondřeje Vaníka z Borku, který je ideální pro záložní řadu, může hrát na kraji i ve středu - není problém zaskočit v obraně, maximální bojovnost a nasazení v každém utkání, výborná hra hlavou a vse podtrhuje dobrou kopací technikou. Na hrotu řádí útočník sezóny, dívčický kanonýr Václav Strnad. Doplňuje ho již Viktor Kotalík, který na jaře odehrál všechny zápasy a povedlo se mu nasbírat 11 branek, přičemž na podzim na kontě neměl žádnou. Brankový útočník měl lví podíl na vzestupu tabulkou. Posledním hráčem v naší sestavě je Karel Pícha z Lokomotivy ČB. Velmi mladý a rychlý záložník, dokázal vždy rozhýbat obranu soupeře. Skvěle zapadl do kabiny a k postupu přispěl nejenemom svými výkony ale i sedmi góly. 

LAVIČKA SNŮ:

Mnoho hráčů podalo skvělé výkony v této sezóně, bohužel je místo jen pro jedenáct vyvolených, takže zde přinášíme hráče, kteří svými výkony vyčnívaly, bohužel v sestavě sezóny je nanajdeme. Z druhých Žabořesek je to určitě Pavel Pokorný, který byl po Luboši Formánkovi druhám nejlepším v kanadské bodování. Lukáš Fousek - kapitán a základní kámen Kameňácké osy, soupeře obírá o míč a zakládá nebezpečné útoky. Dále je zde Luboš Tvrzický, kapitán který podávál po celou sezónu vyrovnané výkony a celkem osmkrát byl zvolen hráčem zápasu, což je nejvíc ze všech hráčů. Druhým zástupcem z týmu Lipí je záložník a kapitán Lukáš Kruťko. V Borku nám v sestavě chybí útočník Ondřej Dosek, druhý nejlepší střelec soutěže (22 branek). Týnské béčko podávalo na jaře vyrovnané výkony a to i díky Jaroslavu Bromovi, jeho přihrávky a osmnáct vstřelených branek je na záložníka skvělou vizitkou. Dále určitě nesmíme zapomenout na nestárnoucího Svatopluka Vokurku ze Ševětína, který nastřílel také osmáct branek, bohužel na záchranu v soutěži to nestačilo hlavně proto, že podzim odehrál v nedalekém Boršově. Z Chrášťanského týmu určitě stojí za připomenutí Petr Svatoš, který vstřelil 14 branek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.