SportFotbal SESTAVA ROKU - Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

0

Nejlepší sestava za sezónu 2017/2018 KP má ofenzivní rozestavení 3:4:3! Do této sestavy se dostalo mnoho skvělých hráčů z různých týmů. Konkurence byla veliká, a proto naše redakce vytvořila i hvězdnou lavičku, kde jsou hráči, kteří byli nominování do této sestavy. I tentokrát bude probíhat hlasování, tak si ho nenechte ujít, ať hráče roku vyhraje někdo z vašich favoritů!

Pavel Dvořák (brankář) - Milevsko mělo podařenou hlavně jarní část sezóny, kde měl Pavel Dvořák skvělou bilanci 9 obdržených gólů v 11 zápasech.

 

Martin Petr (obránce) - Další ze strůjců milevského jarního úspěchu. Z pozice stopera se mu dokonce podařilo vstřelit neuvěřitelných 7 branek.

 

Stanislav Legadan (obránce) - Tahoun Hluboké, který pevně držel zadní řady pohromadě a vstřelil také 4 góly.

 

Ondřej Kosobud (obránce) - Jeden ze základních pilířů mistrovské želečské obrany, který nejenom dobře bránil, ale také zakládal útoky svého týmu.

 

Filip Votava ( záložník) - Velice ofenzivně laděný záložník J. Hradce, který za sezónu vstřelil neuvěřitelných 23 branek.

 

Karel Holzepl (záložník/útočník) - Největší ofenzivní klenot třeboňského týmu, který za sezónu vstřelil 13 branek. Gól umí vstřelit také ze standardních situací.

 

Radim Pouzar (záložník) - Agresivní styl, rychlá práce nohou a skvělá kopací technika - to jsou hlavní fotbalové vlastnosti tahouna z Rudolfova, který si libuje v přímých volných kopech a má na kontě 11 branek.

 

Lukáš Sedlák (záložník) - Krajní záložník Milevska se podílel velkou měrou na vzestupu jarní formy, kterou podpořil 12 góly v průběhu celé sezóny.

 

Jaromír Vorel (útočník) - Útočník Protivína táhl střelecky svůj tým po celou sezónu, i když se jeho týmu jaro nepovedlo podle představ, tak dokázal vstřelit v sezóně 23 branek.

 

Michal Brůžek (útočník) - Kapitán Želče táhl svůj tým za mistrovským titulem především střelecky. V tabulce střelců nakonec obsadil druhé místo za 26 vstřelených branek.

 

Lukáš Dudek (útočník) - Král střelců této sezóny je z Olešníku. Za 26 odehraných zápasů vstřelil 30 gólů, tato statistika hovoří za vše. V příští sezóně bude Lukáš tvořit údernou dvojici s Davidem Lafatou, který do Olešníku přichází po konci profesionální kariéry z pražské Sparty.

 

 

Hvězdná střídačka:

Šíma (Olešník), Převrátil, Hadáček (Čimelice), Sedloň, Kutner (Sez. Ústí), Říský, Hoch (Osek), Cibulka, Uher (Katovice), Antoš (Hluboká), Toman (J. Hradec), Škarda, Vozihnoj (Táborsko B), Baščevan (Rudolfov), Prášil (Protivín), Hami (Třeboň), Stuchlík L., Hojdar (Dražice), Jindra (Dačice), Pacholík, Šlapanský (N. Včelnice)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.