SESTAVA KOLA - 26.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 17.06.2018

0

Poslední kolo přineslo čtyři výhry domácích, dvě remízu a jednu velkou výhru hostů – Lhenic. Vstřeleno bylo rekordních 39 branek. O to se nejvíce zasloužily Lhenice – 11 gólů a Sousedovice – 17 gólů. Nejlepším střelcem kola se stal opět sousedovický Milan Glazunov, který vstřelil neskutečných 8 gólů. K vidění také bylo šest vychytaných nul. Nejpřekvapivější výsledek se odehrál ve Vl. Březí, kde místní porazili suverénního vítěze soutěže – FK Lažiště.

Do sestavy kola jsme nominovali tyto hráče.

 

Brankář Jaroslav Šilhan (Sousedovice) asi ne úplně za předvedený výkon v bráně, protože proti Zdíkovu toho moc hasit nemusel, ale jako brankář se postavil ke třem penaltám a dvě proměnil.

 

Obrana – Lukáš Pasler (Volyně), v obraně si počínal zkušeně, jeho tým neobdržel branku. Jiří Němeček st. (Strunkovice), přidal druhou branku proti Dřítni. Martin Dvořák (Strunkovice), vzadu si počínal jistě a nepustil hráče Dřítně do větších šancí.

 

Záloha – Lukáš Toman (Čkyně), rozhodl o výhře svého týmu proti Chelčicím střelou k tyči. Ve středu zálohy tvořil hru Pavel Prenner (Lhenice) a svůj výkon okořenil dvěma góly. Filip Rokůsek (Netolice), v Cehnicích vstřelil branku, byl aktivní. Milan Kovařík (Dříteň), branku sice Strunkovicím nevstřelil, ale v očích jeho bratrance Tomáše Kovaříka odehrál dobré utkání.

 

Útok – Milan Glazunov (Sousedovice), znovu a opět, ale 8 branek v zápase se někomu nepoštěstí ani za život, někdo to nedá ani na tréninku. Jaroslav Mrkvička (Lhenice), střelec hattricku, často nastupuje za B tým Lhenic, ale ani v áčku se neztratí, navíc stihl hattrick jen za druhý poločas. Ondřej Martínek (Cehnice), nastoupil na hrotu útoku a nezklamal, prosadil se už po šesti minutách hry.

 

O vítězi rozhodnete vy, a to do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.06.2018 22:33 do 20.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.