SESTAVA KOLA - 25.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 09.06.2018

0

Předposlední kolo je za námi a my přinášíme sestavu kola. Sice trochu opožděně, ale to z důvodu odloženého zápasu mezi Lány a Kroučovou na úterý. Hlasovat můžete do pátečních 20:00 hod. a podpořit tak své favority, které si jistě v sestavě najdete.

V brance nemůže být nikdo jiný než Václav Fiedler, který čaroval proti Hředlím a především díky němu brala Olešná tři body s čistým kontem. Trojici obránců načne Libor Švolba z Lán, který byl bezchybný v defenzivě a svůj výkon korunoval jednou brankou. Další dobrý výkon předvedla zimní posila Lišan Jaroslav Haifler, který se po krásném sólu a narážečce se svým spoluhráčem Jiřím Jelínkem prosadil. Obrannou řadu uzavírá jesenický Jaroslav Mutínský, který byť byl na hřiště pouze poločas, tak udělal spousty práce.

 

Střed zálohy čekal Václava Mutinského, který měl zastat pozici absentujícího Martina Medřického. To zvládl na výbornou a poháněl svůj tým. Kamil Hrubý z Kněževsi předvedl také další dobrý výkon, když svým jedním gólem pomohl porazit na těžkém terénu Senomaty. Zavidovský Lukáš Blecha vstřelil druhý gól svého týmu a ten se ve výsledném skóre ukázal jako rozhodující. V dresu zavidovské rezervy vynikal. Byť nejde o záložníka, ale o útočníka, které zde máme nyní čtyři, tak si Michal Reichl místo zaslouží. Na hřiště přišel v 60. minutě a během sedmnácti minut svého pobytu na hřišti zaznamenal hattrick a vnesl nový náboj zejména do ofenzivy svého týmu.

 

Trio zabijáků načíná Petr Šnídl. Kanonýr Městečka opět ukázal, že je oporou svého týmu a podal výborný výkon. Byl u obou gólů Ohnivců. František Horvát z Jesenice zařídil důležité vyrovnání a taktéž odehrál dobrý zápas jako jeho protivník z Městečka. Poslední místo patří Jaroslavu Danišovi, který dělal svou rychlostí neustále problémy lišanské defenzivě a byl nejlepším hráčem v červeném dresu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2018 15:36 do 15.06.2018 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.