SESTAVA KOLA - 25.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 10.06.2018

3

Přdposlední sestava kola  v téhle sezóně nabízí fanouškům k hlasování hned několik ověřených jmen. Mezi všemi si troufnu vyzdvihnout Tomáše Paťhu, oporu TJ Tatran Červená Řečice, který však zápas s Lukavcem nedohrál a to z toho důvodu, že jeden z útočníků TJ Start ho v samém závěru utkání brutálně dohrál a způsobil mu otevřenou zlomeninu bérce. Co mám zprávy ze zápasu, tak o žádný neúmyslný zákrok k mému zděšení nešlo. Jako gólman takové chování naprosto odsuzuji a považuji za vrchol ubohosti, bohužel co už se dá dělat, když se mezi námi pohybují jedinci jejichž IQ je spíše na úrovni novorozence, než dospělého člověka. Tomášovi tímto na dálku posílám pozdravy a přání brzkého udravení bez vážnějších následků. Drž se, kámo.

Brankař:
Tomáš Paťha (TJ Tatran Červená Řečice)
Obrana:
Luděk Tománek (TJ Rovnost Budíkov)
Jan Metlička (FC Slavoj Žirovnice B)
Oto Svoboda (TJ Slavoj Pacov B)
Zdeněk Svatoš (TJ Sokol Plačkov)
Záloha:
Štěpán Filsoch (SK Horní Cerekev)
František Jiřík (SK Jiřice)
Lukáš Vlach (SK Obrataň)
Útok:
Martin Pokorný (FC Slavoj Žirovnice B)
Lukáš Kavka (TJ Rovnost Budíkov)
Martin Kubík (TJ FC Ústrašín)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.06.2018 10:32 do 13.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2018 12:38
Za svejma slovama si stojim. Ať už tam byl gólman brzo, nebo pozdě, vždycky záleží na útočníkovi, jestli se rozhodne zbytečně riskovat zdraví svoje, nebo brankaře, který při výběhu nemá kam uhnout, nebo je schopen si v souboji poradit a vyhnout se střetu. Zvlášť, když Tomáš ze souboje vyšel s otevřenou zlomeninou, tak to asi úplně standartní souboj nebyl. Tim spíš, když pak ještě přišlo na řadu urážení a nadávky směrem k vážně zraněnému brankaři, tak to leccos o inteligenci a způsobu hry útočníka vypovídá. Pak je samozřejmě případ sám o sobě i rozhodčí Tůma, o němž he známo všeobecně, že dělá zle všude, kam příde a za ten incident je nepřímo odpovědný i on, protože kdyby se zápas tolik nevyhrotil, jen těžko by k takovému souboji došlo.
12. 6. 2018 01:50
Dobrý den, jak můžete napsat vůbec něco takového, když neznáte podrobnosti, nebyl jste na zápase a vyslechnete si dle vašeho příspěvku jen jednu a to dost neobjektivní stranu? Tak za prvé, je mi hrozně líto a věřte mi, nebyl to pěkný pohled, to co se stalo brankáři - TJ Tatran Červená Řečice. Doufám, že se dá brzo dohromady a přeji mu hodně štěstí! Každopádně musím zareagovat na to, co zde čtu. Neznám hráče Lukavce, ani hráče Řečic, na zápas jsem se byl podívat dá se říci náhodou. Za druhé, abych trošku objasnil co se vůbec stalo? Něž došlo k té nešťastné události, stojí za zmínku hlavně nezvládnuté utkání ze strany sudího, ten utkání zvládal tak cca do 60 min., protože tam se právě rozhodovalo, dle mého názoru o osudu utkání. Po sporných momentech, vběhl na hřiště místní značně podnapilý fanoušek se skleněnou lahví od piva, poté začal nejdříve ohrožovat a vyhrožovat fyzickou likvidací pomeznímu, pak napadl hráče Lukavce a nakonec i rozhodčího, což by normálně v jiných soutěžích znamenalo ukončení zápasu. Rozhodčí se po váhání jestli zápas ukončit, nebo nikoliv rozhodl špatné a zápas po asi 5 minutách nechal pokračovat, což si myslím, že byla fatální chyba. Dále stále docházelo ze strany domácích příznivců ke slovním útokům, hlavně na hlavního a pomezního rozhodčího. V 80 minutě přišel, ten nešťastný okamžik, v souboji o míč, kde byl domácí brankář pozdě, hostující hráč ve skluzu nejdříve zasáhl balón a pak přišel střet právě s brankářem domácích. V žádném případě to nebyl úmyslný a už vůbec ne brutální zákrok jak píšete. Musím však souhlasit, že hostující hráč předvedl poté opravdu nízké IQ, protože místo toho, aby se gólmana zeptal jestli je ok, tak se mu ještě vysmál, toto bylo jasné nesportovní chování a měla přijít okamžitě červená karta, takže sudí zase bohužel selhal. Regulérní gól, který hlavní rozhodčí nejprve uznal, tak po vběhnutí domácích fanoušků, strkání do sudího hráčem z řad domácích a výhružkám opět fyzické likvidace jak na adresu rozhodčího, tak na adresu hráčů Lukavce, gól odvolal se slovy "já ten gól nemůžu uznat, jinak z Řečic jak vy, tak já neodjedeme" zápas předčasně ukončil, což beru opět za selhání sudího. Chápu to, že hostující vedoucí raději zápas potvrdil bez protestů, protože by asi opravdu z tohoto nevraživého prostředí neodjel. Závěrem bych chtěl dodat, hraju taky fotbal a nechápu lidi, kteří se chodí koukat na fotbal, chtějí se spíše poprat, urážejí, nadávají, vyhrožují, atd. jediné co nedělají je pozitivní povzbuzování, což by mělo být na prvním místě.
13. 6. 2018 09:09
Nechápu, jak spíše vy můžete napsat takovou kravinu. Předpokládám, že jste taky bezmozek z Lukavce, že? Takovéhle zákroky do rekreačního fotbalu prostě nepatří. Já do souboje jako vylízaný hovado nešel, soupeř ano a to je tedy podle vás pak nešťastná náhoda ?! Asi jste rovněž neviděl, že stejný skluz na mě byl mířen několik málo minut předtím, než mi čistě náhodou a neštastně byla zlomena jak holenní, tak lýtková kost. Kdyby to bylo neúmyslné, jak tvrdíte, dočkal bych se alespoň omluvy a ne nadávek ze strany vylízanců z Lukavce. Do toho "souboje" mohl jít ten tupec 100x jinak, nicméně šel tam s jasným cílem mě zprasit a povedlo se, takže v Lukavci si můžou gratulovat.