SESTAVA KOLA - 24.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 03.06.2018

0

Přinášíme vím sestavu 24. kola v rozestavení 4-3-3, v níž najdeme tři brodské matadory, po dvou hráčích z Dolního Města a Dlouhé Vsi. Doplní je další hráči, kteří zazářili v tomto kole.

V bráně nalezneme Standu Dubna, legendárního brodského gólmana. Duben měl co dělat v zápase prosti světelskému béčku, nakonec však pomohl svému týmu k vítězství.

Na levém beku je stejně jako minule Vladimír Kučírek ze Šmolov. Nejen, že dozadu to bylo opět s nulou, ale Kučírek si opět připsal vstřelený gól po krásném slalomu.

Uprostřed obrany uvidíme Petra Pavlíka, keřkovského obránce, jenž táhne tvrdě bojující tým k záchraně. Kolegou mu bude Jan Eis z Dlouhé Vsi, jenž někde v úrovni vápna postavil zeď, přes kterou se nedostal žádný hráč v okrouhlickém dresu. 

Pravou stranu nám bude brousit Daniel Novotný z Golčova Jeníkova, jenž nemalou měrou přispěl k důležité záchranářské výhře svého týmu v Hněvkovicích.

Záloha bude tentokrát tříčlenná a najdeme v ní prověřenou kvalitu.Michala Mareše z brodského céčka netřeba představovat, stačí jen připomenout, že zápas ve Světlé rozhodl dvěma góly.

Josef Lukačina udával tempo hry Dlouhé Vsi, která zcela přehrála Okrouhlici. Svůj skvělý výkon okořenil gólem.

Třetím do party bude Michal Mišta z Dolního Města, jenž se rozehrává do skvělé formy a pomáhá svému týmu k bodům, na které dlouho nebyl zvyklý.

V útoku podrží balon zkušený broďák Roman Němec, střelec branky do sítě Světlé.

Balony bude sklepávat stálice z Dolního Města Jan Krupička, který začíná střílet důležité góly s železnou pravidelností.

A posledním hráčem, kterého je třeba si představit, je Vít Šťastný z Kožlí. Jedná se o střelce jediného hattricku 24. kola. Šťastný ho nasázel v rozmezí jednoho poločasu do sítě Lipnice.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.06.2018 08:30 do 06.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.