SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 19.05.2018

0

Další kolo za námi s tím rozdílem, že se soutež dohraje bez Olympie. Jesenice tak měla volno, tudíž jsme sestavu kola dávali dohromady pouze z 12 týmů. Věříme, že si najdete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy.

Do branky jsme zařadili Martina Štillera, který dlouho odolával. Ve druhém poločase sice třikrát inkasovali, ale připsal si i výborné zákroky. Dalším ze Zavidova je Jiří Kraus, který na beku svým výkonem překvapil a řadil se k nejlepším hráčům rezervy. Senomaty vedl ze zadních řad Jaroslav Kodeš, který laboroval se zraněním, ale nyní odehrál celý zápas a vrátil se v dobrém rozpoložení. Kamil Hrubý taktéž z defenzivní linie pomohl dobrým výkonem Kněževsi ke třem bodům, které se s Kroučovou ale nerodily lehce.

 

Posledním hráčem rezervy ze Zavidova je Marek Vrubel. Krajní záložník proti Rynholci byl aktivní a svůj výkon korunoval jedním gólem. Poctivou defenzivní činnost si odpracoval Jiří Hadrava, který zároveň Ohnivce podporoval i v útočném snažení. Ve středu zálohy se neztratil ani Robert Trešl, který dobrým výkonem přispěl k vyrovnanému zápasu s Městečkem. Olešná si zastřílela s chutí v Kolešovicích. I když žádnou branku nedal, tak svým výkonem převyšoval. Poslední místo v záložní řadě pro Jakuba Procházku.

 

Jiří Jelínek, zkušený útočník z Lišan, který nahradil zraněného Dana Roušavého. Dvě branky a nejlepší v lišanském dresu. Radek Polášek si v Kolešovicích zastřílel, trefil se hned čtyřikrát! Zápas mezi Hředlemi a lídrem soutěže z Lán patřil jednoznačně Miroslavu Balíkovi, který zaznamenal hattrick a ve svém týmu jednoznačně vynikal.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2018 20:39 do 23.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.