SESTAVA KOLA - 26.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 20.05.2018

0

Sestava 26. kola má rozestavení 3:4:3 a je velice ofenzivní. Ofenzivní až do té míry, že Petr Novotný, který hraje na záloze, musel do obrany, ale on si s tím poradí, nehraje tam prvně. František Koutník by v této sestavě zastával post ofenzivního středního záložníka. Hlasovat o hráči kola můžete do středečního poledne!

Na postu brankáře máme již po několikáte Pavla Dvořáka z Milevska, který vychytal čisté konto proti Rudolfovu.

 

V obraně máme Zdeňka Pšeničku z Čimelic, který se v zápase proti Třeboni rozhodně neztratil svým výkonem. Dále Marka Hamiho naopak z Třeboně, jenž vstřelil v 80. minutě vedoucí branku, která však na tři body nakonec nestačila. A Petra Novotného z Dražic, který hraje převážně v záloze, ale je schopen nastoupit i na obraně. V utkání proti Dačicím vstřelil hned dvě branky.

 

Zálohu nám tvoří Martin Kroupa z Oseku, který svou brankou ve 31. minutě proti Katovicím výrazně pomohl svému týmu k výhře. Dále pak František Koutník z Milevska, jenž vstřelil proti Rudolfovu krásnou a navíc vítěznou branku. Dále Tomáš Antoš z Hluboké, který rozhodl o vítězství nad Sokolem Sezimovo Ústí dvěma úvodními brankami svého týmu. A v záloze máme také křídelníka Robina Caise, jenž se v nabušené rezervě Táborska rozhodně neztratil a vsítil po svém příchodu na hřiště gól a také přidal asistenci.

 

Útok nám pak tvoří: Lukáš Dudek z Olešníku, jenž je nejlepším střelcem KP a proti Nové Včelnice vstřelil rovnou hattrick. Dále Lukáš Stuchlík z Dražic, který proti Dačicím zasadil dva přesné zásahy do branky. A také Radek Novotný z Želče, který svou kuriózní brankou rozhodl o výhře nad úhlavním rivalem z Jindřichova Hradce.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.05.2018 11:48 do 23.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.