SESTAVA KOLA - 21.kolo Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.05.2018

0

Sestava 21. kola, opět v rozestavení 3-4-3

Svatyni sestavy kola bude střežit Miloslav Zelený z Golčova Jeníkova. Ač musel v bráně zaskakovat a obvykle hraje v poli, předvedl skvělý výkon a velkou měrou se zasloužil o výhru svého týmu v Přibyslavi.

V obraně bude Milan Kunášek z Dlouhé Vsi, jenž má velikou zásluhu na eliminaci Vísky a udržení čistého konta. Uprostřed bude obrannou hru dirigovat Aleš Příhoda z Kožlí, stabilní šlen základní sestavy a dlouhodobě jeden z nejlepších hráčů tohoto celku. Trojici doplní Jan Švec z Okhrouhlice, týmu který se výsledkově zvedá. Švec se svými kolegy dokázal zastavit ataky důrazných věžnických útočníků a odvézt si z Věžnice všechny tři body. 

Uprostřed čtyřčlenné zálohy najdeme věžnickou stálici Stanislava Šimoníčka, jenž svůj skvělý výkon okořenil proměněnou penaltou. Další jeho šanci ke sklamání věžnických fanoušků již zastavilo břevno. Podporovat ho bude světelský Lukáš Sobek, autor dvou gólů do sítě Kožlí, jednho hezčího než druhého. Pravou zálohu obsadí Vítek Vaněček ze Šmolov, jenž svými rychlými průniky několikrát překonal obranu Hněvkovic a okhrouhlický Marek Med, další okrouhlický hrdina důležité výhry ve Věžnici.

V útoku najdeme zkušeného broďáka Romana Němce. Brod se proti Keřkovu natrápil, Němec však vzal odpovědnost na sebe a soupeře zlomil dvěma góly. Dalším do party bude Josef Fendrych z Jeníkova, jenž korunoval snahu bojujícího týmu vstřelenou brankou a vytvářením dalších šancí. A posledním hráčem, kterého jsme dlužni vám představit je útočník Dlouhé Vsi Ondřej Svoboda, jenž pro své skvělé výkony ve skvěle šlapajícím týmu není v sestavě kola poprvé a jistě ani naposledy. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2018 11:53 do 16.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.