SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 12.05.2018

0

Je tu další oblíbená sestava kola, tentokrát z toho s pořadovým číslem 21! Díky spolupráci se zástupci oddílů můžeme zase vyzdvihnout ty nejlepší výkony víkendu v I.A. Teď už je to na vás a vašich hlasech - kdo bude zpovídaný v dalším rozhovoru jako Hráč kola?

Větřní v divokém zápase remízovalo s Prachaticemi 3:3. Na zisku bodu měl nemalou zásluhu domácí gólman Karel Pavelka, který vytáhl za zápas snad sedm superzákroků, kterými udržel tým ve hře.

 

David Kneys přispěl k první jarní porážce Strakonic. Nastoupil na levé obraně, po půli se bez problémů zařadil do středové dvojice obránců. A hrál bezchybně, kraloval ve vzduchu a vše podtrhl vstřelenou brankou. Velešínský kouč Lenčéš zase po výhře doporučil do sestavy kola stopera Jakuba Zatloukala, který nejen že si splnil povinnosti při bránění, ale také aktivně podporoval útok. Michal Štěpánek je sice krajním záložníkem, my ho posuneme do obrany. Neocenit vítězný gól ve šlágru kola by byla škoda.

 

Ondřej Křivanec táhl svou Blatnou marně za srovnáním, jeho dva góly nestačily. Václav Pankratz se blýskl vítěznou brankou na půdě Týna, snad ještě lepší výkon předvedl na kraji zálohy jeho spoluhráč Radek Podskalský. Čtvrtým do party záložníků je Roman Čapek. Ten obvykle naskakuje ve středu obrany, ale s novou rolí se popasoval skvěle a měl hlavní slovo při cestě za jasným vítězstvím v budějovickém derby. Další skvělý výkon předvedl také vodňanský David Bečvář nebo velešínský Fišer.

 

Martin Fischer nastoupil jen na druhý poločas, ale neskutečně zvedl prachatickou hru. Přihrál na gól, jeden sám dal - bez debat pozvánka do sestavy kola! Khalil Ayeb má výbornou formu a Slavii dal dvě branky, jednu dokonce patičkou. Jaroslav Rauscher zaznamenal také parádní bilanci - 1+1 a navíc na něj byl penaltový faul. Skvělý výkon předvedl také plánský Lubor Kitzler.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2018 10:03 do 16.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.