SESTAVA KOLA - 27.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 13.05.2018

0

Víkendové zápasy nabídly několik nerozhodných duelů a ani jeden gólman neudržel čisté konto. Jedenáct týmů je zastoupeních v sestavě kola, kdo se stane tím nejlepším?

Jak bylo avizováno, ani jeden gólman si nepřipsal čisté konto. V Brozanech se odehrálo derby s Litoměřickem, které v jednom ze zápasů jara prohrálo a svůj díl přidal gólman Přemysl Lipš, který za své záda pustil jediný balon.

 

Obránce Patrik Chleboun dokázal dvěma góly otočit zápas v Písku, naopak Ondřej Kejha se stal tradičním spasitelem Jiren, které i díky němu vybojovaly bod s lídrem z Chrudimi. Vltavín v Benešově přišel dvakrát o vedení, ale z obránců pálil Michal Schindler.

 

Benátky se sice nedostaly z pozic, které mohou znamenat sestup, nicméně Jan Knobloch svým výkonem rozhodně nezklamal. Na opačné straně stál v Benátkách Martin Kraus, který však po remíze bral se spoluhráči pouze jeden bod. Vyšehrad třikrát přišel o vedení, ale nakonec slavil alespoň dva body, když se gólem a rozhodující penaltou prezentoval Filip Drobílek. Snaha se nedala upřít Tomáši Hynkovi, který dělal zejména v prvním poločase obraně Štěchovic velké problémy a svůj výkon korunoval gólem.

 

Kuriózního hattricku docílil Lukáš Matějka, který v dresu Domažlic dokázal třikrát reagovat na vedení domácích. O tom, že Benešov dokázal bodovat s Chrudimí se postaral dvěma góly Denis Laňka podobně jako Marek Volf, jehož dva góly přisoudily tři body Dobrovici v souboji se Zápy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2018 09:58 do 16.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.