SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 29.04.2018

0

V 19. kole jsme viděli tři výhry domácích, dvě remízy a dvě výhry hostů. Vstřeleno bylo 27 branek, o dvě méně než v minulém kole, ale i tak to dělá téměř čtyři góly na zápas. Nejvíce branek nastřílely Netolice a to hned šest, druhý Vacov B nastřílel pět branek. Tři brankáři udrželi čisté konto Jiří Novák (Cehnice), Tomáš Řezníček (Strunkovice) a Tomáš Lácha (Vacov B). Nejlepším střelcem se stal David Reindl (Netolice), který vstřelil Chelčicím hattrick.

Do sestavy kola jsme nominovali například tyto hráče. Do brány se postaví Tomáš Mráz (Volyně) ve Lhenicích vychytal překvapivou a důležitou výhru. V záloze vyčníval Tomáš Balica (Lhenice), který vstřelil jeden gól a o den později vstřelil hattrick za Lhenice B. Z Cehnic podal dobrý výkon Petr Hovorka. Lažiště má hned dva zástupce v podobě Jaroslava Volmuta a Jana Linharta. Útok patří Davidu Reindlovi (Netolice), nejlepší střelec kola. Za Sousedovice vstřelil dva góly zraněný záložník Milan Glazunov. Druhý útočný post patří Michalu Kunešovi (Čkyně), který zařídil svému týmu tři body v Sousedovicích. Za Vacov B si zaslouží být v sestavě kola Miroslav Vítovec a Antonín Bujok. A z Vlachova Březí se dostal do nominace střelec rychlého gólu František Daniel.

O vítězi rozhodnete vy a to do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2018 11:38 do 02.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.