SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 29.04.2018

0

Ve 23. kole jsme mohli vidět  několik zajímavých výsledků. Překvapením kola byla výhra Dačic nad Katovicemi. Diváci byli svědky hned  tří remízových zápasů. Nejlépe se v tomto kole dařilo Třeboni, která porazila Osek 5:1. Prohlédněte si sestavu kola a hlasujte pro své favority!

Na pozici brankáře byl vybrán Zbyněk Sedloň ze Sokola Sezimovo Ústí - jeho tým sice v utkání s Milevskem prohrál, ale díky jeho dobrému výkonu a mnoho vychytaným šancím se hosté mohli snažit vyrovnat až do samotného konce. V obraných řadách máme tři hráče, kteří byly výraznými oporami svých týmů. Jedná se o Jířího Rabiňáka ze Želče, Michala Hojdara z Dražic a Tomáše Beránka z Jindřichova Hradce. Záložní řadu tvoří pětice hráčů. Zdeněk Šváb ze Želče pomohl svým dobrým výkonem Želči k další důležité výhře. Dominik Heller jako defenzivní štít Olešníku vybojoval spoustu osobních soubojů a v utkání se zapsal i gólově. Tadeáš Jindra se významně podílel na překvapivé výhře Dačic nad Katovicemi, jelikož vstřelil dvě branky. Stejně to měl i osmnáctiletý mladíček z Táborska "B" Filip Radosta, který vstřelil rovněž dvě branky a dovedl svůj tým za třemi body v utkání proti Včelnici, kde Táborsko zvítězilo 4:3. V útočné řadě máme tři hráče. Pavla Hájka z Hluboké, který zachoval chladnou hlavu a proměnil v utkání proti Olešníku obě penalty. A pak dva útočníky z Třeboně, kteří vstřelili všechny góly svého týmu proti Oseku! Karel Holzepl, jenž dal v utkání čistý hattrick a Martin Průcha, který mu sekundoval dvěma góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.04.2018 23:44 do 02.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.