SESTAVA KOLA - 19.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 28.04.2018

0

Jedenáct nejlepších hráčů tohoto kola si znovu našlo cestu do ideální jedenáctky, která sdružuje ty nejlepší individuální výkony uplynulého víkendu. Hlasování poběží až do středečního poledne, avšak nezapomínejte, že sestava kola bude k dispozici i po odloženém kole, které seodehraje v úterý 1. května a znovu poběží delší dobu, než bývá zvykem, tudíž je ve hře překonání podzimního rekordu z rovněž odloženého kola.

Brankař:
Martin Vaverka (FC Maraton Pelhřimov): Na Maraton dorazila rozjíždějící se Obrataň, která disponuje sílou především v útoku. Rovněž ofenzivně laděný Maraton však dokázal udržet čisté konto a naonec s přehledem vahrát a to i díky Martinovi Vaverkovi.
Obrana:
David Švarc (TJ Spartak Počátky): Počátky na první jarní výhru pořád čekají a nedočkaly se ani o víkendu v Kamenici nad Lipou, kde však díky vyrovnávacímu gólu Radima Měkuty po bodech sahaly. V dresu TJ Spartaku ale zaujal jiný hráč a to levý bek David Švarc.
Oto Svoboda (TJ Slavoj Pacov B): Velká defenzivní jistota, kterou představuje pro Pacov Oto Svoboda zafungovala znovu skvěle. Slavoj sice inkasoval s Lukavcem dvakrát, na výhru to pořád stačilo.
Jan Pfaur (TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Nestálé výkony Kamenice nad Lipou se promítnuly i do zápasu s Počátkami. Že by si do poslední minuty mohli být domácí jisti třemi body, to se říct nedá, hlavně díky Janovi Pfaurovi už žádný další gól do sítě Slovanu nepadl.
Adam Popelka (FC Slavoj Žirovnice B): Po týdnu v sestavě kola nechybí její poslední vítěz Adam Popelka, který byl i tentokrát nejlepším hráčem na hřišti v dresu FC Slavoj, avšak jeho výkon ani tentokrát na bodový zisk jen těsně nestačil.
Záloha:
Luboš Krill (TJ Start Lukavec): Kéž by bylo možné do sestavy kola z Lukavce vybrat i někoho jiného, jenže fenomenální výkony Luboše Krilla opomínat nelze. Dva góly do sítě Pacova jsou skvělým úspěchem, jen škoda, že na body nesačily.
Jiří Mezera (SK Horní Cerekev): Rozhodnutí zápasu v Žirovnici sice zařídil Jaroslav Serbus, nicméně bez kvalitní práce a dvou gólů Jiřího Mezery by se Horní Cerekev na body natrápila daleko více. Výhra drží SKHC stále v závěsu za Pacovem, který vytrvale nahání první Maraton i postup do I.B třídy.
Daniel Starý (TJ FC Ústrašín): Úvodní dva góly zápasu proti Čejovu nakonec výhru nezařídily, přesto mu vynesly alespoň nominaci do sestavy kola.
Jiří Rohovec (TJ Sokol Čejov): Zda je tenhle bod proti Ústrašínu pro Čejov ojedinělým úkazem, nebo pozvolným rozjezdem bodových žní ukážou až další zápasy, za tuto remízu hostující týmy ale vděčí nejvíce aktivnímu Jiřímu Rohovcovi.
Útok:
Jakub Dvořák (SK Jiřice): Dva hattrickoví hrdinové si zajistily místo v útoku nejlepší jedenáctky 19. kola a nejedná se o Martina Pokorného, ani Zdeňka Pahra. Tím prvním je jiřický Jakub Dvořák, který rozsekl derby proti Budíkovu a soupeři nedal na zvrat nejmenší šanci.
Tomáš Obranec (TJ Tatran Červená Řečice): Druhým střelcem tří gólů je pro změnu Tomáš Obranec z Červené Řečice, který byl klíčovým hráčem ofenzivy Tatranu a svými góly řídil demolici Plačkova.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.04.2018 09:50 do 02.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.