SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 22.04.2018

0

V sestavě 22. kola máme tentokrát hráče, kteří rozhodovali utkání nebo se na jeho vývoji značně podepsali. Kdo z nich vyhraje hráče kola? Hlasování probíhá do středečního poledne!

Z utkání Třeboně proti Milevsku jsou v sestavě kola dva hráči domácího celku. Jedním je Karel Holzepl, který vstřelil v utkání dvě parádní branky a navíc asistoval u čtvrté branky svého týmu. A další je Marek Pancíř, který vybojoval penaltu a vstřelil krásný gól nůžkami. Oba se velmi značně podepsali na výhře svého týmu 5:2. 

 

Utkání Táborska "B" s Želčí nám nabídlo také dva hráče do sestavy kola. Jsou to hráči hostí: Jiří Rabiňák, který vstřelil vítěznou branku a brankář Martin Blažek, který nedostal od domácích pendlů ani jednu branku a udržel čisté konto.

 

Z utkání J. Hradce proti Oseku jsme vybrali do sestavy kola Martina Tomana, který dvěma góly otočil stav utkání a měl zásadní vliv na výhru 3:1 nad Osekem.

 

Utkání posledního s předposledním(tedy souboj domácích Dačic s Novou Včelnicí) nabídlo do sestavy kola dva střelce hostů. Jsou to Ondřej Blažek a Stanislav Pacholík, oba vstřelili v utkání po dvou gólech a rozhodli tak o výhře Včelnice 4:1.

 

Z utkání Dražic s Hlubokou jsme vybrali do sestavy kola Karla Kulíka z Hluboké, jenž vstřelil v utkání dva velice důležité góly. Hluboká i díky tomu zvítězila v Dražicích 3:1.

 

Střetnutí Protivína s Čimelicemi nám nabídlo do sestavy kola hráče Čimelic Davida Varhana, který sice branku nevsřelil, ale svým povedeným výkonem si řekl o toto ocenění. 

 

V nevýrazném utkání Olešníku s Rudolfovem se asi nejvíce zasloužil svým výkonem o nominaci do sestavy kola hráč Rudolfova Jan Šindelář, který byl nominován hráčem domácího celku.

 

Z utkání Katovic proti Sokolu Sezimovo Ústí máme v sestavě kola mladíčka Marka Hromíře z Katovic, který nastoupil na post levého obránce po dlouhé době v základní sestavě a odvedl poctivý a běhavý výkon. Přes své mládí se nebál hrát s míčem a zakládal velké množství útočných šancí. Jeho tým nakonec zvítězil 5:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2018 19:36 do 25.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.