SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 15.04.2018

3

Toto kolo a jeho sestavu výrazně ovlivnilo vysoké vítězství 9:1 Pohořelic s Jundrovem, ze kterého nám bohužel nebyl dodán podklad, ale i tak je potřeba tuto nevídanou kanonádu ocenit. Překvapením kola bylo zaváhání Slovanu na domácím hřišti s Újezdem, který potvrdil, že na jaře branky prostě nedostává. 

 

Do branky se naprosto logicky přihlásil Nováček z Újezdu, který vynuloval střelce Slovanu a dotáhnul svůj tým k remíze s lídrem soutěže. Před ním dostali prostor víkendový střelci z řad obránců a to Kotoul z Pohořelic, Jurka z Jevišovic a Jan Vít ze Zbraslavy, který podporoval ofenzivu svého týmu po celý zápas. Posledním hráčem obranné řady se díky precizně zahranému přímému kopu stal šatovský Uchytil

 

V záložní řadě vyčnívá jméno Marka Suchánka, kterému se podařilo nevídané a to vstřelit 5 branek v jednom zápasu. Vedle něj dostává prostor mladá krev z Kohoutovic v podobě Rumlera a aby byl věkový průměr vyvážený, v sestavě nesmí chybět matador z Tuřan Martin Dobiáš, který se překvapivě ve svém věku postavil na kraj zálohy a své spoluhráče permanentně zásoboval skvělými centry. 

 

Do útočné trojice se překvapivě dostal obránce. Zbyněk Michalec se místo do obrany postavil do útoku a Tuřanům se odvděčil dvěma brankami. Doplňují ho Lang z Pohořelic a dvougólový střelec Martin Motyčka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2018 10:49 do 18.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 4. 2018 14:01
Z takovým článkem si jistě děláte prdel? Já jsem na zápase Tuřany vs. Hevlín byl. Tuřany jen se štěstím porazily poslední Hevlín, a vy do sestavy kola vyberete od nich 2 hráče? Michalec budiž, dal 2 góly slabému soupeři, ale Dobiáš? Byl nevýrazný a v polovině střídal, ten dorostenec co tam šel po něm byl o level výš.
18. 4. 2018 15:26
Jan Dvořák
Dobrý den pane Svoboda, chápu vaše připomínky, ale na druhou stranu musíte pochopit, že já nemůžu být na každém zápase a tím pádem záleží na tom, co mi kdo o zápasu napíše. V tomto konkrétním případě u zápasu Tuřan můžu pouze zvážit, že se pokusím změnit informátora. Budu rád, pokud se o zlepšení našich stránek zasadíte sám a příště po navštívení zápasu této soutěže napíšete report/informace o utkání skrz naše webové stránky. Děkuji za pochopení.
18. 4. 2018 16:00
Jan Dvořák
Pro úplnost posílám návod na zadávání reportu do systému. To obecně platí pro všechny fanoušky 1.B třídy skupiny B, kteří navštěvují zápasy a chtěli by se podílet na co největší objektivitě a informovanosti z této soutěže. http://fotbalunas.cz/clanek/4150/publikujte-na-fotbalunas-cz-zverejnime-vase-fotky-a-zpravy-ze-zapasu/