SESTAVA KOLA - 23.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 15.04.2018

0

Další sestava kola je na světě. Probojovali se do ní tři útočníci, kteří si o víkendu připsali dva góly. Jací další hráčí se k nim do sestavy kola přiřadili?

Spolehlivě o víkendu zachytal v důležitém zápase ONDŘEJ KOBLENC, který vychytal čisté konto a udržel Vltavín na druhém místě tabulky.

 

O obránce byla v tomto kole nouze. Do sestavy kola se tak probojovali pouze tři. Benešovský PATRIK HAITL se rozkoukává mezi muži a v základní sestavě si velmi dobře počínal, když společně se spoluhráči pomohl k vynulování lídra soutěže a navíc proměnil i penaltu. Právě ze sestavy Chrudimi, která byla v některých momentech zatlačená před vlastní bránu se o nulu přičinil také JAKUB KRČÁL. Tyto dva obránce doplňuje kapitán Jiren ONDŘEJ KEJHA. Jirny sice výhru nevybojovaly, ale proti obrozenému Písku je i remíza cenná.

 

V prvním poločase se nejprve zastřeloval, v tom druhém LADISLAV VOLEŠÁK dvěma góly poslal Štěchovice do trháku, jeho důležité trefy nakonec stačily na nerozhodný výsledek. Jarní minutáž sice není pro JIŘÍHO KRYSTANA taková, jakou by si představoval, ale náznakem jeho plné kondice může být i povedený zápas s Nymburkem. Převýšovský TOMÁŠ HYNEK se rozehrál do skvělé formy, jeho trefy přinášejí body, v Benátkách se sice neprosadil, ale dobrým výkonem pomohl k důležitému obratu. Symbolem Písku je na jaře TOMÁŠ FRONĚK, ačkoliv jeho gól nebyl vítězný, předvedl se i na půdě Jiren v dobrém světle.

 

Ve Štěchovicích se domácím divákům výkon ADAMA NÁGLA nezdál, útočník Ústí se ovšem ukázkově rval o výsledek a odměnou mu byl v závěru vyrovnávací druhý gól. Domažlice kráčely k výhře, o dvougólové vedení sice přišly, ale tři body zásluhou vítězné trefy LUKÁŠE MATĚJKY vybojovaly. Vyšehrad si připsal výsledkově jasnou výhru, ale zápas byl velmi těžký, nebýt dvou tref DANIELA ČERNÉHO, mělo by Litoměřicko daleko větší šanci na bodový import.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2018 14:54 do 18.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.