SESTAVA KOLA - 17.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 14.04.2018

0

Jedenáct hráčů Poutík ligy, kteří na sebe v pozitivním slova smyslu o víkendu upozornili nejvíce se objevuje v sestavě kola, v níž můžete pro vítěze hlasovat až do středečního poledne.

Brankař:

Lukáš Novotný (TJ Sokol Plačkov): S Plačkovem to zejména v prvním poločase proti Jiřicím nevypadalo vůbec zle. Šel do vedení a s myšlenou na cennou výhru si mohl reálně pohrávat. Přišel však druhý poločas a všem nadějím byl náhle konec. Hra Plačkova se začínala postupně drolit a nakonec i série úspěšných zákroků Lukáše Novotného pouze jen oddalovala nevyhnutelné.

Obrana:

Jan Kott (TJ FC Ústrašín): Žlutá ponorka měla na svém hřišti ještě v 60. minutě pevně v držení dvougólový náskok, jenže ten se jí nakonec navzdory stále se stupňujícímu tlaku Tatranu udržet nepodařilo a nakonec se tak musí spokojit s remízou. Alespoň na tom jednom získaném bodu nese z pohledu Ústrašína největší zásluhu obránce Jan Kott.

Jakub Vincenc (SK Jiřice): Asi málokdo si v Poutník lize troufne zpochybňovat schopnosti stopera Jakuba Vincence. Jeden z nejlepších, ne-li ten vůbec nejlepší obránce v celé soutěži nesl i tentokrát hlavní díl "viny" na vybojované výhře v Humpoleckém derby na půdě Plačkova. K bezchybnému defenzivnímu výkonu přidal hned zkraje druhého poločasu vyrovnávací gól a tak ho nominace do sestavy kola těžko mohla minout.

Radek Tesař (TJ Sokol Plačkov): Přes přetrvávající zdravotní potíže se tento zkušený zadák objevil v základní sestavě Plačkova a nutno podotknout, že to byl návrat na hřiště více než vydařený. V soubojích i při rozehrávce si počínal s velkým přehledem a patřil tak k tomu málu pozitivnímu, co Plačkov proti Jiřicím předvedl.

Záloha:

Luboš Krill (TJ Start Lukavec): Zatím v soutěži nikterak výrazný tým Lukavce o víkendu ukázal že umí ohromit nejen výsledkově, ale i předvedenou hrou. Počátkám nedali Lukavečtí nejmenší šanci a po zásluze vyhráli vysokým rozdílem 6:0, na kterém se podílel nejvýraznější měrou střelec hattricku Luboš Krill.

Jakub Havel (SK Horní Cerekev): Horní Cerekev prohrála na své poměry poněkud výrazně o tři góly a to nad Pacovem, který je v tuhle chvíli blízko k realizování myšlenky o postupu do I.B třídy. Horní Cerekev příliš nevzdorovala, tedy až na Jakuba Havla, který stál na konci dvou gólových akcí, jejichž význam ale znehodnotilo šest inkasovaných gólů.

Vojtěch Pulda (TJ Tatran Červená Řečice): Červená Řečice znovu remízovala. Už se to zdá jako ohraná písnička, jelikož jde o devátou dělbu bodů tohoto klubu po šestnácti odehraných kolech. Tentokrát lze ale bod proti Ústrašínu považovat za úspěch s ohledem na vývoj zápasu. Zlepšenou hru zejména v druhém poločase dirigoval Vojtěch Pulda.

Tomáš Jůzl (SK Jiřice): Útočná hra v obou týmech, jak u Jiřic, tak i Plačkova, dlouho drhla. Ticho prolomil až Plačkov v závěru prvního poločasu. jenže v tom druhém už excelovali hráči Jiřic. Především zlepšený útočný projev hostů jde za Tomášem Jůzlem přes kterého vedlo mnoho Jiřických akcí a dokonce se mu i podařilo vstřelit rozhodující gól, kterým zajistil všechny tři body v tuhle chvíli už třetímu celku Poutník ligy.

Útok:

Daniel Kudrnáč (SK Obrataň): Prakticky celý podzim zůstávala Obrataň hodně daleko za očekáváními. Děravá obrana, bezzubý útok a to všechno šlo ruku v ruce s umístěním v tabulce, které mělo k ideálu rozhodně daleko. Na jaře lze ale vypozorovat zlepšení které u Obrataně přes zimu nastalo a to klub potvrdil i o víkendu na umělé trávě v Kamenici nad Lipou. Z hostující hráčů nejvíce zaujal střelec Daniel Kudrnáč.

Martin Pokorný (FC Slavoj Žirovnice B): A je to zase tady. Martin Pokorný znovu rozjíždí svojí one man show a tentokrát to schytal Čejov. Pětigólový podpis na utkání vynesl Martina Pokorného po zásluze do sestavy kola. Uvidíme jestli bude stačit i na konečné vítězství v anketě.

Pavol Gavrecký (TJ Slavoj Pacov B): Pacov si nečekaně lehce poradil s Horní Cerekví a právě na výhře 6:3 nese největší podíl Pavol Gavrecký jehož dva góly na 3:2 respektive 4:2 soupeře definitivně zlomily a ten už se do utkání vrátit nedokázal.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2018 11:14 do 18.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.