SESTAVA KOLA - 20.kolo Divize A, 2017-2018

Datum kola: 08.04.2018

0

Dvacáté kolo letošního ročníku Fortuna Divize A je minulostí a na řadu přichází vybrat Sestavy kola. Kteří hráči se o výkendu blýskli dobrými či dokonce fantastickými výkony a pomohli k výhře svých týmů a zisku důležitých tří bodů? Fotbalunas.cz Vám přináší nejlepší jedenáctku. Hlasujte pro svého favorita!

Fotbalisté Jankova si odvezli ze Sedlčan po penaltovém rozstřelu cenné dva body a velkou zásluhu na nich má Patrik Sedlic, který se po půlhodině hry dokázal dvakrát prosadit v rozmezí pouhých dvou minut a obstaral tak dva ze tří gólů svého týmu. Důležité vítězství za tři body zaznamenaly Klatovy, když po přestávce předvedly proti Mariánským Lázním skvělý výkon a vstřelili tři branky, o dvě z nichž se postaral Michal Požárek, jehož zásluhou domácí vyhráli 4:1.

 

Dalším týmem, který v boji o záchranu usiloval o důležité tři body do tabulky, byly Přeštice, které si vyšláply na Dobříš a před svými fanoušky se radovaly z těsného a důležitého vítězství 2:1. Skvělý výkon podal v domácím dresu Matěj Strejček, který byl směrem dopředu nebezpečný a po necelé půlhodině hry vstřelil druhý a vítězný gól svého týmu. Dařilo se také Doubravce, která porazila Soběslav, a lví podíl na výsledku mají střelci Lukáš Roubal a Pavel Krejčí.

 

Aritma Praha o víkendu otočila na domácím hřišti nepříznivý vývoj zápasu s Hořovickem a obrovskou měrou se pod její vítězství 3:1 podepsali Lukáš Hrabák a Ondřej Rybka. Lukáš Hrabák odvedl spoustu skvělé práce směrem dozadu, a když se k němu po přestávce přidal střídající Ondřej Rybka, který do utkání zasáhl později kvůli pracovním povinnostem, domácí zcela ovládli střed hřiště a zaslouženě zůstaly všechny tři body doma. Nelze opomenout ani dvougólového Jiřího Junka.

 

Do sestavy kola se dostal také rakovnický brankář Radek Zach, který proti Slavii Karlovy Vary ve šlágru kola předvedl několik fantastických zákroků a měl zásluhou na tom, že si domácí z náročného zápasu proti vedoucímu celku tabulky odnesli alespoň bod. Slavia přijela do Rakovníka v okleštěné sestavě, ve které chyběl i nejlepší střelec soutěže Martin Psohlavec. Spoluhráči ho ale dokázali zastoupit, zejména dvojice Daniel Krlička a Patrik Kořistka, kteří vstřelili gól.

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2018 10:37 do 11.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.