SESTAVA KOLA - 16.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 08.04.2018

0

Sestava kola je po týdnu znovu tady a v ní dalších jedenáct hráčů, který ve víkendovém kole oslnili nejvíce. Z rozestavení 3-4-3 je patrné, že nejvíce zářily ofenzivní hvězdy, ale ani obránci s brankařem se nenechali zahanbit. Pro svého favorita můžete hlasovat až do středečního poledne, kdy bude hlasování ukončeno a s vítězem bude v nadcházejících dnech opět zveřejněn rozhovor.

Brankař:

Michal Bláha (TJ Rovnost Budíkov): Zdá se, alespoň co do výsledků, že Budíkov není typický odpadlíkem soutěže, který by vozil gólové příděly domů víkend co víkend. Chybí jim bohužel stabilní forma útočníků a snad i trocha štěstí. Tentokrát si nejtěsnější možnou výhru z Budíkova odvedli Žirovničtí a to navíc po gólu z penalty. Tím, komu mohou domácí za takto těsný výsledek nejvíce děkovat je brankařská opora modrobílých šachovnic Michal Bláha.

Obrana:

Jiří Popovič (TJ Tatran Červená Řečice): Urvat body s Maratonem, to je vždy svátek. Navzdory umístění v tabulce se to daří právě hráčům Červené Řečice a to hlavně na domácím hřišti. Tentokrát však měli na mále. Gólem v posledních minutách vyrovnal na 2:2 právě Jiří Popovič, který navíc ještě zodpovědně bránil a odskočit soupeři na vyšší brankový rozdíl nedovolil.

Stanislav Prokop (TJ Start Lukavec): Možná, že remíza mezi Maratonem a Tatranem ne úplně každého překvapila. Zato dělbu bodů mezi Horní Cerekví a Lukavcem nemohl očekávat snad nikdo. Horní Cerekev je velkým favoritem celé soutěže a zápasy s podobnými soupeři na svém hřišti bez problémů zvládá. Tentokrát byla ale nepřekonatelnou překážkou obrana Lukavce v čele s kapitánem Stanislavem Prokopem.

David Podolský (TJ Slavoj Pacov B): Pacovští se na výhru v derby s Obrataní nečekaně natrápili. V prvním poločase mohli dokonce hned několikrát inkasovat, jenže defenzivě se vždy podařilo nebezpečné útočné výpady domácích zneškodnit. Nakonec obrana Pacova inkasovala jen jednou a i díky ní TJ Slavoj vyhrála v Obratani 2:1. Jako zástupce vítězného týmu do sestavy kola vybírám Davida Podolského.

Záloha:

Jiří Houser (TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Pravděpodobně nejpohlednější utkání 16. kola se odehrálo mezi Čejovem a Kamenicí nad Lipou. Domácí vedli 2:0, jenže v průběhu druhého poločasu o své vedení přišli a v 90. minutě dokonce inkasovali třetí gól z kopaček Jiřího Housera a Čejovští sokoli tak zůstali bez bodů.

František Mottl (TJ Sokol Plačkov): Nepříjemný defenzivní záložník Plačkova proti Počátkám znovu úřadoval. Právě na jeho černé práci se rozbíjela značná část útoků Spartaku a k tomu se mu dařilo i podporovat útok domácích.

Tomáš Houška (FC Slavoj Žirovnice B): Žirovnice se v Budíkově na tříbodový zisk nebývale natrápila. Gól se vstřelit nedařilo, tedy až do doby, kdy přišel faul v pokutovém území na Martina Pokorného, který potrestal Tomáš Houška. V barvách FC Slavoj šlo o nejlepšího hráče na hřišti.

Jakub Dvořák (SK Jiřice): Vypadá to tak, že i na jaře budou Jiřice atakovat ty nejvyšší příčky. Po očekávatelné prohře s Maratonem si napravili chuť proti nevyzpytatelnému Ústrašínu. Nejen gólem, ale i povedeným výkonem se na vítězství největší měrou podílel Jakub Dvořák.

Útok:

Jaroslav Serbus (SK Horní Cerekev): Útok Horní Cerekve patří i obvykle k těm nejproduktivnějším, tentokrát to ale proti Lukavci nepotvrdil. První gól sice vstřelil Jaroslav Serbus, potvrzující gól se ale už vsítit nepodařilo a tak přišel hned zkraje druhého poločasu trest v podobě vyrovnání, na který už domácí nezareagovali.

Radim Měkuta (TJ Spartak Počátky): Znovu to byl především Radim Měkuta, kdo nejvíce zaměstnával obranu Plačkova. Po jeho důrazném napadání a samostatném nájezdu padl první rychlý gól a i ve druhém poločase, kdy se posunul z útoku do zálohy, tak patřil mezi nejlepší hráče na hřišti.

Tomáš Marek (TJ Sokol Čejov): Čejov vedl po poločase na domácím hřišti proti Kamenici nad Lipou 2:0, co by se tak mohlo stát? Utkání dvou rozdílných poločasů zvládli lépe hosté a zaslouženě vyhráli. Z domácího tábora ale nelze opomenout Tomáše Marka, který zařídil úvodní gól, jenž ale soupeře paralyzoval pouze pro prvních 45 minut. Poté už patřil zápas hostům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.04.2018 11:32 do 11.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.