SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 18.03.2018

0

Je za námi 17. kolo krajského přeboru a je nutné zmínit, že nebyla nouze o některé překvapivé výsledky. Ten nejpřekvapivější se zrodil na Hluboké, kde prohrál lídr soutěže Želeč s domácím celkem. Zastoupení v sestavě kola má autor 100. gólů v dresu Oseku Martin Carda. V sestavě jsou pak zástupci celkem šesti týmů.

Brankář Milevska Pavel Dvořák, neinkasoval v utkání proti Táborsku B, kde bylo v základní sestavě kolem šesti hráčů z "A" týmu! Nutno poznamenat, že velkou zásluhu na tom má celý tým. Dvěma góly se na výhře 4:0 podílel také František Koutník.

 

Třeboň doma porazila Dražice 2:0 a lví podíl na tom měla stoperská dvojice ve složení: Ondřej Cahyna a Marek Hami.

 

Rudolfov po nelehkém utkání na Hluboké porazil N. Včelnici 2:1 zásluhou Vojtěcha Vejvara (který vstřelil oba góly domácích) na poslední gól (který znamenal zvrat v utkání) přihrával Radim Pouzar.

 

Za zmínku stojí hlavně dva góly stopera Oseku Martina Cardy, který nejenom, že přispěl k výhře nad Dačicemi 4:1, ale zároveň vstřelením druhého gólu v utkání dosáhl mety 100. vstřelených gólů v dresu Oseku!

 

Překvapení kola se zrodilo na Hluboké, kde Hluboká porazila Želeč 3:2, góly zajišťující obrat v utkání vsřelil záložník Karel Kulík a obránce Stanislav Legdan.

 

Jindřichův Hradec porazil na domácí půdě Olešník 5:1. První poločas byl pro Olešník 0:1. Jenže po poločase zaveleli k obratu domácí kanonýři a dali dohromady pět gólů. Martin Toman vstřelil čistý hattrick za jedenáct minut! A Filip Votava vstřelil góly dva.

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.03.2018 23:41 do 21.03.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.