SESTAVA KOLA - 16.kolo Divize B, 2017-2018

Datum kola: 11.03.2018

0

Vůbec poprvé v letošní sezóně Divize B máte možnost hlasovat pro nejlepšího hráče kola. Do sestavy jsme zařadili obránce České Lípy, kteří nejenže udrželi čisté konto, navíc ale dokázali rozhodnout o výhře svého týmu. Bez povšimnutí jsme nemohli nechat ani souboj dvou kapitánu, kteří ještě na podzim působili v dresu Velvar bok po boku. Pro nejlepšího hráče uplynulého kola můžete hlasovat 24 hodin. Kdo podal nejlepší výkon?

Česká Lípa svedla na úvod jara tuhý boj s posledním Novým Borem a klíčovým faktorem se ukázala být obranná řada, proto jsme do sestavy kola vybrali trojlístek ve složení brankář Jan Chadraba a obránci Lukáš Valta a Lukáš Mígl, kteří společně udrželi čisté konto a poslední jmenovaný navíc krátce před přestávkou rozhodl jediným gólem zápasu o těsné výhře domácího týmu.

 

Nyní už se vrhněme na nejatraktivnější údalost celého kola, kterou bylo střetnutí dvou bývalých spoluhráčů a v daném zápase kapitánů. V utkání Meteor Praha a Slovan Velvary se proti sobě postavili kapitáni Jakub Frohna a Michal Obrtlík, přičemž první jmenovaný navlékl kapitánskou pásku pouze ke příležitosti setkání se svými bývalími spoluhráči. Šťastnější byl nakonec Michal Obrtlík, který po necelé hodině hry vystřelil Velvarům vítězství, na kterém se podílel gólem také Lukáš Budějský.

 

Louny odehrály velice vyrovnaný zápas na hřišti Baníku Souše, a kdyby domácí Tomáš Karlovec kromě vyrovnávacího gólu sedmnáct minut před koncem využil i obrovskou šanci v prvním poločase, mohlo dojít na pokutové kopy. Dramatické rozuzlení ovšem odmítl deset minut před koncem Jakub Černý, který vystřelil hostům velice cenné tři body. Domácí si nezasloužili prohrát, ale nakonec na bod nedosáhli.

 

Nyní už se dostáváme k zápasu mezi Motorletem Praha a Houstouní. Martin Podzemský otevřel skóre již po necelých šesti minutách a domácí jeho zásluhou dlouho vedli, jenže 14 minut před koncem zachránil Hostouň přesnou střelou Vladimír Kolmistr. O osudu utkání poté musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější fotbalisté domácího Motorletu a získali bonusový bod navíc.

 

Sestavu kola uzavírá útočník Radim Matysík, který se na hřišti Hrobce prosadil v polovině prvního poločasu dvakrát v rozmezí pouhých sedmi minut a podepsal se výraznou měrou pod vysoké vítězství hostující Ostré 5:0. Žádný jiný hráč nedokázal na úvod jara vstřelit dva góly, takže jeho místo v sestavě kola je naprosto zasloužené.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.03.2018 11:59 do 14.03.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.