SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 28.11.2017

0

I krajský přebor samozřejmě nemůže být ochuzen o svou jedenáctku podzimu! Hlasujte pro svého favorita. Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

BRANKÁŘ:

Miroslav Jirkal (Olešník) - Ač třetí Olešník nemá celkově nejlepší obranu, v mnoha zápasech byl Jirkal jednoznačně jeho velkou oporou.

 

OBRANA:

Marian Horka (Dražice) – Dražice po postupu získaly dvacet bodů a svůj part výborně sehrál Horka, který se ukázal jako jeden z vůbec nejlepších obránců přeboru.

Tomáš Beránek (Jindřichův Hradec) Opora Hradce, na kterou byl na podzim na stoperském postě spoleh.

Ondřej Kosobud (Želeč) – Opora zadních řad týmu, i když na podzim se vzhledem k nadvládě Želče nemusel předvést v tolika vypjatých momentech.

 

ZÁLOHA:

Jakub Miklas (Katovice) – Nasázel šest branek, předváděl vyrovnané výkony.

Milan Barteska (Želeč) se postupem času propracoval do role lídra Želče, uplatnil své zkušenosti, dal sice jen dvě branky, ale na hru Želče má obrovský vliv.

Radim Koutný (Jindřichův Hradec) – Střelec dvou jindřichohradeckých branek, špílmachr týmu.

Jan Peterka (Táborsko B) – Jedna z opor týmu, pendl, jehož kvalita je v KP znát. Dal čtyři branky.

 

ÚTOK:

Lukáš Dudek (Olešník) – Probuzený střelec se na podzim ukázal ve velkém stylu. Sedmnáct gólů mu zajistilo korunu podzimního krále střelců.

Tomáš Tauber (Hluboká) – Spolu s Hájkem střelecky táhne tým Hluboké, dal čtrnáct gólů.

Jaromír Vorel (Protivín) – Výborný, komplexně vybavený hráč, nepříjemný pro každého svého strážce. Prosadil šestnáctkrát, druhý nejlepší střelec soutěže.

 

Hvězdná lavička: Radek Novotný (Želeč), Stanislav Pacholík (Nová Včelnice), Pavel Hájek (Hluboká), Michal Požárek (Katovice), Michal Brůžek (Želeč), Sebastian Hosnedl (Osek), Leoš Vozihnoj (Táborsko B), Tomáš Kukučka (Želeč), Filip Votava (Jindřichův Hradec), Jan Kovačičín (Rudolfov), Daniel Štecher (Dražice), Václav Hegenbart (Čimelice), Jan Moravec (Protivín), Marek Pomeje (Olešník), Vojtěch Kostka (Táborsko), Ondřej Cahyna (Třeboň), Petr Listopad (Čimelice), Ondřej Kosobud (Želeč), Tomáš Hajdušek (Katovice)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.