SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Opava | III. třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 14.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

 Adam Klement - TJ Sokol Slavkov "B" - Brankář "par excellence"… Ideální výška pro hbitého gólmana. Skvěle čte hru.

 

 

Jan Matyáš - TJ Slezská Hořina - Brumovice - Silný obránce, ale ne výškou. Jeho přednosti jsou síla ,předvídavost, jistota a týmovost.

Jakub Cahel - TJ Sokol Slavkov "B" -  Velmi nepříjemný obránce. Jeden z těch nejnepříjemnějších. Jak postavou, tak i chováním. S protihráči se nemaže jak slovně, tak i fyzicky. Žádnému soupeři nic nedaruje. Lídr zezadu, kterého je ale dobré krotit.

Miroslav Týn - TJ Spartak Budišov nad Budišovkou "B" - Velmi nepříjemný obránce, který nenechá míč dopadnout na zem. Tzv. lodivod týmu zezadu. Umí ránu rozdat, ale i přijmout, což je velmi důležité. Neštítí se i rozehrávky útočné akce.

 

Jan Kamrád "C" - TJ Sokol Deštné - SDZ - Správný kapitán této jedenáctky. Vysoký, zkušený a urostlý fotbalista, i když už vyššího věku. Stále umí rozdávat jednoduché i těžké přihrávky tak, jak to má být. Neztrácí balóny a v soubojích neprohrává.

 Antonín Najser -TJ Sokol Slavkov "B" - PZ - Rychlonohý záložník s velkou kapacitou fyzického fondu. Neúnavný a po gólech hladný záložník.

Daniel Schrom - TJ Sokol Melč - SZ - Skvělý technik ve středu hřiště s potenciálem budoucího vůdce. Rychlý technik s dokonalým vedením míče. Vytváření šancí pro spoluhráče pro něj není problémem.

Aleš Schreier - TJ Sokol Holasovice - LZ - Skvělý technik, rychlý běžec, parádní přehled. Hráč, kterého by chtěl v týmu snad každý.

Michal Martínek - TJ Sokol Melč - SOZ - Vynikající podhrot. Už má možná svá nejlepší léta za sebou, ale stále patří k tomu nejlepšímu, co můžeme v okresní trojce Opavy sledovat. Jistota na míči, skvělé čtení hry, dobrý vůdce a skvělý střelec, to vše je Martínek z Melče.

 

Zdeněk Častulík - SK Štáblovice - Technický, rychlý, myšlenkou napřed před obránci.

Filip Mrusek - FK NOVA Vávrovice - Rychlík z Vávrovic. Spoluhráči ho zásobují dlouhými pasy, které se zdají býti nedostižné, jenomže Filip Mrusek nikdy neřekne poslední slovo, dokud ten míč nedožene. Po tisícím náběhu má stejně dost síly hrát technicky a nejednoho obránce vyškolit. Skvělý hroťák.

 

AUTOR SESTAVY: Rostislav Hryn (vedoucí družstva týmu TJ Vítkov "B", zároveň hráč a zaskakující kapitán, bývalý dlouholetý hráč klubu FC Klokočov, tzn. dlouholetý hráč této soutěže.)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.