SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

BRANKÁŘ

Lukáš Frei (TJ Sokol Postřekov) – Postřekov se v této sezóně potýká s nevyrovnanými výkony, ale na brankáře Freie se trenér Aleš Wirt může kdykoliv spolehnout. „My jsme na podzim předváděli výkony nahoru – dolů. Opravdu stoprocentní byl po celou dobu náš brankář,“ říká postřekovský lodivod. „Je to kapitán a naše největší opora. Ve většině zápasů toho spoustu pochytal a podržel náš tým. I v zápasech, které jsme prohráli, zneškodnil stoprocentní šance soupeře.“

 

OBRÁNCI

Miroslav Tomášek (TJ Start Bělá nad Radbuzou) – Miroslav Tomášek je základním stavebním kamenem obrany Bělé. Navíc je i skvělým příkladem pro mladší spoluhráče, což potvrzuje i kouč mužstva Aleš Zavadil. „Kapitán a opora obranné řady. Pod ním vyrůstá dorostenec Luboš Černý. To je pro nás obrovské plus, že vychovává mladého kluka, který může tuto soutěž hrát na vysoké úrovni, “ pochvaluje si Zavadil.

 

Jan Maczko (TJ Sokol Bor) – Čtyřiadvacetiletý defenzivní fotbalista roste ve velkou oporu Boru. „V každém zápase předváděl spolehlivé výkony na pozici defenzivního záložníka. Je to hráč, kterého bych za celý podzim opravdu vyzdvihl,“ řekl k Maczkovi kouč borského celku Miroslav Vaňous.

 

Pavel Jarina (TJ Start Bělá nad Radbuzou) – Vzhledem k převaze ofenzivních hráčů jsme museli stáhnout záložníka Jarinu na beka. Jde o velmi důležitou postavu Bělé, která rozehrává útočné akce svého týmu. „Je to zkušený hráč s výbornou přihrávkou,“ chválí svého svěřence trenér Aleš Zavadil.

 

ZÁLOŽNÍCI

Miroslav Bořil (TJ Start Bělá nad Radbuzou) – V útoku panuje v 1.B třídě sk. A opravdu velká konkurence a tak jsme třetího zástupce Bělé zatáhli do zálohy. Hráč, který nastřílel už 10 gólů a navíc dokáže přitavovat šance i svým spoluhráčům, však v naší jedenáctce chybět nemohl. „Dal 10 gólů a snad na 14 jich nahrál, to hovoří za vše,“ potvrzuje náš názor trenér Zavadil. „V posledních dvou zápasech laboroval se zuby a jeho absence byla hodně znát. Je to pro naši ofenzivu klíčový hráč,“ dodal kouč Startu.

 

Josef Kubina (FK Staňkov)  –  Staňkov vede tabulku soutěže a střední záložník Kubina patří k oporám týmu. „Je to jeden z našich rozdílových hráčů, který se dokáže prosadit i gólově,“ chválí Kubinu jeho spoluhráč a místopředseda klubu, Ondřej Bauer.

 

Giuseppe Lanfranchi (FK Planá) – Fotbalista, který nastupuje na pozici ofenzivního záložníka či útočníka, je tahounem Plané, jenž dokáže střílet i důležité góly. Na podzim jich dal zatím pět. „Je to rozdílový hráč našeho klubu. Tvoří hru, dokáže zamotat hlavu jakémukoliv soupeři. Dokáže přejít přes 2 – 3 hráče, umí vystřelit i z větší vzdálenosti,“ hodnotí Lanfranchiho trenér Plané Petr Slivoně.

 

Jevgenij Čižikov (TJ ZD Meclov) – Meclov se po slabším začátku sezóny rozjel ke skvělým výkonům, atakuje čelo tabulky a Čižikov na tom má velkou zásluhu. Ve druhé části podzimu chytil fazónu a pravidelně se zapisuje i mezi střelce. Skóroval již osmkrát. „Po zranění Večeři, který nás táhl na začátku ročníku, vystoupil z jeho stínu a stal se naším klíčovým hráčem,“ okomentoval Čižikovovy výkony jeho trenér Jiří Vogeltanz.

 

ÚTOČNÍCI

Tomáš Tlustý (FK Staňkov) – Kanonýr Tlustý přišel do Staňkova před sezónou a i v osmatřiceti letech dokazuje, že do starého železa rozhodně nepatří. S 21 góly suverénně vede tabulku střelců a to ještě dva zápasy pro nemoc vynechal. Zaujala především jeho šestigólová exhibice v utkání 11. kola na půdě Horšovského Týnu „Tomáše znám dlouho, hrál jsem s ním divizi za Holýšov a osobně jsem ho sem zlanařil,“ vysvětluje místopředseda a hráč Staňkova, Ondřej Bauer. „Takový hráč nám tu scházel. V poli jsme hráli dobře už poslední dva roky, ale chyběl nám zakončovatel.  On toho sice moc nenatrénuje, ale stále to je hráč top kvalit, přesně to, co nám chybělo. Tolik toho nenaběhá, ale je tam, kde má být. Přirovnal bych ho stylem hry k Lafatovi. Na 1.B třídu to je rozdílový hráč.“

 

Pavel Chval (TJ Slavoj Chodová Planá) – Další vyhlášený kanonýr. Chval má na kontě 14 zásahů a dlouho držel krok i s Tlustým, ale v posledních zápasech doplatil na špatnou formu svého týmu. O jeho kvalitách nicméně svědčí i to, že zástupci všech soupeřů Chodové Plané vždy po utkání hlásí: „Připravovali jsme se především na střelce Chvala.“

 

Jakub Čech (TJ Sokol Kozolupy) – Čech je hlavním ofenzivním tahounem Kozolup. 10 gólů tento útočník sám vstřelil, další připravil pro své spoluhráče a i díky němu se jeho tým nachází mimo sestupové pásmo. Jelikož je naším informátorem ze zápasů Kozolup, tak mu jistě odpustíte, že sám sebe hodnotit nechtěl. :-)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.