SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

BRANKÁŘ

Pavel Purkar (Sokol Druztová) – Nováček z Druztové je příjemným překvapením městského přeboru, vždyť po celý podzim atakuje nejvyšší příčky tabulky. Velkou zásluhu na tom má i zkušený brankář Purkar, který v některých zápasech svůj tým výrazně podržel a velmi úspěšný bývá i v penaltových rozstřelech. „Pavel je naše velká opora, podává spolehlivé výkony,“ řekl na adresu svého gólmana kouč Druztové František Rusňák.

 

OBRÁNCI

Jiří Folk (Sokol Druztová) – Druhým zástupcem Druztové v sestavě podzimu je stoper Folk. „Společně s Purkarem patří k hráčům, o které se můžeme kdykoliv opřít. Podává nadstandardní výkony,“ hodnotí oporu obrany, která inkasovala druhý nejnižší počet gólů v soutěži (po 12. kole), trenér Rusňák.

 

David Nádraský (TJ Sokol Plzeň - Černice B) – Čtyřicetiletý obránce černické rezervy stále patří k základním kamenům sestavy svého týmu. Téměř po každém utkání ho chválí i vedoucí mužstva Václav Nesnídal. „Je to už člen staré gardy, ale za nás stále hraje každý zápas a i ve svém věku si počíná skvěle,“ prozradil na jeho adresu.

 

Karel Knaf (Union Plzeň) – Plzeňský Union se na podzim prezentoval výkony jako na houpačce. Stoper Knaf si ale dokázal i v méně povedených zápasech zachovat svůj vysoký herní standard. Navíc gólem rozhodl o cenné výhře nad vedoucím Slovanem „Po většinu podzimu byl jistotou a oporou. Dělá minimum chyb,“ okomentoval Knafovy výkony asistent trenéra Unionu, Petr Starý.

 

 ZÁLOŽNÍCI

David Šádek (TJ Sokol Plzeň - Černice B) – Jedna z opor černické rezervy, která už nakukuje také do A-týmu.  „Hraje výborně a každý zápas dře,“ vyzdvihuje přínos tohoto bojovného a rychlého fotbalisty vedoucí mužstva Václav Nesnídal.

 

Stanislav Vokáč (TJ Košutka Plzeň B) – Sestava béčka Košutky hodně rotuje. Veterán Vokáč je jedním z mála hráčů, který po celý podzim nastupuje pravidelně a navíc, i vzhledem ke svému věku (ročník 1973), si udržuje kvalitní výkonnost. „Každý zápas podává dobré a vyrovnané výkony. Herně i přístupem je velkým přínosem pro mančaft,“ chválí svého spoluhráče hrající vedoucí Košutky B Robert Holý. „Navíc jde o univerzálního hráče. Nejčastěji hraje v záloze, ale dokáže zahrát velmi dobře i ve stoperské dvojici,“ dodává Holý.

 

Pavel Vacek (TJ Plzeň - Litice) – Kapitán Litic patří k hlavním tahounům svého týmu. Dokáže se prosazovat gólově, na podzim se trefil už osmkrát, ale také patří k nejtrestanějším fotbalistům v soutěži. „Někdy má své mouchy. Místo toho, aby jako kapitán tým uklidnil, tak dokáže svést mužstvo k negativním reakcím,“ uznává vedoucí litického celku Stanislav Voves. „Po herní stránce je to ale stěžejní postava našeho týmu. Většinou hraje středního záložníka, ale může nastoupit i v útoku.“

 

Adam Bušek (SK Smíchov Plzeň) – Teprve devatenáctiletý smíchovský záložník se pomalu, ale jistě, stává důležitou postavu týmu, který se pohybuje na předních místech tabulky. „Je to pracovitý mladý kluk, který nejčastěji nastupuje ve středu zálohy,“ okomentoval tuto volbu do sestavy podzimu trenér mužstva Jiří Sulek.

 

Josef Nosek (SK Slovan Plzeň 1910) – Nosek patří k důležitým členům kádru vedoucího týmu tabulky, plzeňského Slovanu. Především stabilitu jeho výkonů oceňuje i vedoucí mužstva Josef Kraft. „Na podzim jsme se potýkali s nevyrovnanou výkonností, ale Pepa Nosek snese přísnější měřítko za celý jeho průběh,“ řekl Kraft pro server fotbalunas.cz.

 

ÚTOČNÍCI

Josef Reischig (SK Slovan Plzeň 1910) – Reischig patří k vyhlášeným střelcům soutěže a Slovan na něho hodně spoléhá. „Svými góly nám v některých zápasech na podzim hodně pomohl,“ říká vedoucí mužstva Josef Kraft. Útočník lídra tabulky dosud nasázel soupeřům 10 gólů.

 

Tomáš Knapp (Smíchov) – V sestavě podzimu rozhodně nemůže scházet nejlepší střelec soutěže. Smíchovský Knapp má po 12. kole na kontě už 16 gólů. „A to jich mohl nastřílet ještě daleko více. Na jeden gól potřebuje tak tři šance,“ směje se kouč Smíchova Jiří Sulek. „Střelec to ale samozřejmě je a jsme rádi, že takového hráče máme,“ dodává smíchovský lodivod už ve vážném duchu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.