SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

1
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Bohumír Lorenz (Slavia Opava) – Od čtvrtého kola se dostal do branky a spolehlivými zákroky jistil vítěznou sérii Opavy. Od sedmého kola je kapitánem, a od té chvíle jeho mančaft neztratil ani jeden bod. Udržel šestkrát čisté konto, což je nejvíc ze všech brankářů v královském přeboru.

 

Ondřej Pasterňák (Hlavnice) – Spolehlivý zadák Hlavnice. I když se týmu z Hlavnice na podzim moc nedařilo, tak on si zachovával vysoký standard a mužstvo se o jeho výkony mohlo opřít a společně s Lukášem Kirschnerem drželi prapor Hlavnice. Jako třešinku na dortu vsítil čtyři branky. 

 

Tomáš Křenek (Březová) – Spolehlivý stoper, který má i útočné choutky. Po postupu do okresního přeboru tvoří osu mužstva společně s Michalem Šustkem, Jakubem Hromadou a Martinem Šuhajíkem. Na obránce vstřelil slušnou porci gólů. Brankáře rozesmutněl celkově pětkrát.

 

Lukáš Jašek (Kobeřice B) – V obraně rezervy Kobeřic tvrdil muziku Lukáš Jašek. Je to spolehlivý bek, který měl hlavně formu v době, kdy Kobeřice zpočátku sezóny měly vítěznou sérii. I poté, co se Kobeřicím přestalo dařit, tak velmi spolehlivě si plnil obranné úkoly. 

 

Miroslav Byrtus (Otice) – Oticím se po sestupu s vyšší soutěže vůbec nedařilo. Trápily se hlavně v koncovce. Miroslav Byrtus v otické obraně ale byl spolehlivým stavebním kamenem otické základní sestavy. Jednou dokázal pokořit brankáře.

 

Petr Čavera (Stěbořice) – Zkušený matador, který na podzim vynikal v mužstvu trápících se Stěbořic. V záložní řadě svého týmu prodával nasbírané zkušenosti. Za celou podzimní sezónu se dokázal střelecky prosadit celkem devětkrát. Byl spolehlivým exekutorem poutových kopů.

 

Petr Modelský (Budišov n. B.) – Záložník a mozek Budišova. Fotbalista se zkušenostmi ze třetí ligy, přišel před podzimem posílit svůj rodný klub. Svým rozhledem usměrnil mladé fotbalisty Budišova ta, že si Budišov hraje v podstatě svou ligu. Na podzim vsítil tři branky, ale spoustu jich připravil pro své spoluhráče.

 

Martin Boháč (Vřesina) – V záloze po návratu do Vřesiny v letošním podzimu hodně ožil, a hodně tvrdil i muziku záložní řady. Připravoval góly, střílel góly, čišela z něho chuť do fotbalu. Na záložníka vsítil poměrně velkou porci branek. Brankáře překonal devětkrát.

 

Ondřej Haas (Litultovice) – Tým Litultovic podával na podzim velmi dobré výkony a jejich hnacím motorem byl v záloze Ondřej Haas. Byl skutečným šéfem zálohy, rozehrával rohy, přímé kopy. Čtyřikrát se trefil do černého. 

 

Tomáš Voves (Dobroslavice) – Dobroslavice jsou nováčkem okresního přeboru a jejich muziku ve středové řadě tvrdí Tomáš Voves. Ve středu zálohy diriguje své mužstvo a rozděluje přesné přihrávky. Za podzimní část sezóny nasázel šest branek. Je i spolehlivý penaltový exekutor. 

 

Radoslav Urban (Jakartovice) – Střelec s instinktem zabijáka. Loni dal rekordních 39 branek. Letos ze své formy neslevil. Na podzim nasázel 16 branek, a kraluje střelecké tabulce královského přeboru. Kromě toho zaznamenal čtyři vítězné trefy. Kromě branek, i u některých gólů asistoval.

 

 Do sestavy se nedostali, ale na podzim podávali skvělé výkony:  Jan Němeček, Filip Pražák (oba Budišov n. B.), Jan Morisch, Břetislav Malček (oba Jakartovice), Tomáš Matějek, Filip Mužík (oba Slavia Opava), Jan Tengler, Štěpán Šťavík (oba Litultovice), Petr Boček, Jan Pagáč, Filip Rončka (všichni Vřesina), Jakub Hromaba, Michal Šustek (oba Březová), Dalibor Vujtík, Václav Chromečka (oba Dobroslavice), Tomáš Mrovec, Vojtěch Malchárek (oba Kobeřice B), Lukáš Kirschner (Hlavnice), Marek Vitásek (Otice), Petr Dušek (Dolní Životice), Tomáš Richter (Štítina), Pavel Ševior, René Buchta (oba Hněvošice)

 

 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 11. 2017 07:01
Za mě bych ještě dal Martina Fiedlera,Martina Paletu,Pavla Vavrečku ze Stěbořic.Taky by si zasloužili být v nominaci. MHGL