SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Do sestavy podzimu jsme zvolili tyto hráče: V brance předváděl dobré a vyrovnané výkony dlouholetá opora Valče Zdeněk Macek, který si i po čtyřicítce udržuje svůj vysoký standard. V obraně pomohl Dukovanům B ke druhé příčce Lukáš Traxler. Momentálně kapitán na pozici stopera. Zkušený a zodpovědně hrající kapitán, který se nebojí í směrem do předu. Jako stoper vstřelil na podzim i několik branek. Jistotou zadních řad jsou pak Michal Svoboda z Koněšína a Tomáš Chadim z Kralic, který v zápasech ve kterých nastoupil patřil vždy k nejlepším.

 

V záloze se dařilo stabilní opoře Březníku Vítu Fraňkovi. To samé se může říci o Lukáši Pekárkovi, který je dlouholetou oporou Radkovic. Do zálohy jsme potom museli přesunout spíše útočně laděné hráče, kterými jsou Tomáš Man ze Smrku a Vlastimila Němce, který je výborný ve hře jeden na jednoho.

 

V útoku se pak objevili tři desetigóloví střelci. K Prvnímu místu tabulky k tomu dopomohl Martin Skryja z Rudíkova a Třebenicím zase střelecky pomáhal mladý a dravý útočník Tomáš Ondráček. Milan Holubář z Budišova- Nárameč B je opora a nejlepší střelec týmu. Dokáže nastoupit na jakémkoliv postu a odevzdá tam dobrý výkon.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.