SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

IDEÁLNÍ JEDENÁCTKA:

BRANKÁŘ: Robert Čaloun (SK SEDLEC) - mnohokrát dokázal podržet tým a předváděl výborné zákroky, odbyl si jeden zápas za áčko a vychytal důležitou remízu.

OBRÁNCI: Martin Svoboda (SOKOL LIPÍ). Vít Hrabčák (SOKOL ŽABOVŘESKY) - svou obranu výborně řídil, prokazoval své zkušenosti a díky němu mají Žabovřesky druhou nejlepší obranu v soutěži. Libor Waldhauser (MÍR DÍVČICE) - byl oporou zadních řad, měl dobrý přístup jak na trénincích, tak v zápasech, dalo se na něj vždy spolehnout, takový přístup k fotbalu by měl mít každý.

ZÁLOŽNÍCI: Lukáš Fousek (SOKOL KAMENNÝ ÚJEZD "B"), Ondřej Dosek (FK BOREK) - opora svého týmu, dokázal jak střílet góly, nejlepší střelec FK Borek, tak vzadu pomáhat s defenzivou. Jaroslav Brom (FK OLYMPIE TÝN NAD VLTAVOU) - nejlepší střelec, nejlepší nahrávač i nejlepší hráč béčka Olympie, který s 16 kanadskými body (9+7) nemá konkurenci. Jan  Hála (SOKOL ŽABOVŘESKY) - od začátku sezóny se posunul na střední zálohu a svědčilo mu to. Táhl tým a prosazoval se i gólově a byl nejlepší střelec Žabovřesek (6 branek).

ÚTOČNÍCI: Svatopluk Vokurka (FK BORŠOV NAD VLTAVOU) - nejlepší střelec svého týmu. Jiří Weinreb (LOKOMOTIVA ČB "B"). Václav Strnad (MÍR DÍVČICE) - nejlepší střelec soutěže, i když by se měl prosazovat i v těžkých utkáních, aby dokázal rozhodovat důležité zápasy s týmy z popředí tabulky. Snad si nevystřílel všechen střelecký prach a na jaře v tom bude pokračovat. 

IDEÁLNÍ LAVIČKA:

Jan Zíka (SK SEDLEC) - i když je to útočník, spoustu zápasů musel odehrát ve středu zálohy a nevedl si vůbec zle a dokázal dávat důležité góly. Lukáš Kolouch (FK BOREK) - Celý podzim podával stabilní výkony a nevynechal jediné utkání podzimu, velký bojovník a srdcař. Jan Vaněček (LOKOMOTIVA ČB "B"). Pavel Moravec (SOKOL LIPÍ)Jan Maruška (FK OLYMPIE TÝN NAD VLTAVOU) - týnský kapitán, který táhl béčko Olympie za dobrými výsledky a sám to podpořil 7 góly a stejným počtem asistencí. Luboš Formánek (SOKOL ŽABOVŘESKY) - střední záložník byl opět vyhlášen jako nejlepší asistent týmu (7 asistencí). Jakub Červonyj (SOKOL KAMENNÝ ÚJEZD). Zdeněk Marek (LOKOMOTIVA ČB "B").

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.