SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Divize A, 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

6
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

BRANKÁŘ

Tomáš Pfleger (Petřín Plzeň)

Brankář týmu, který se pohybuje v dolních patrech tabulky, patří mezi nejlepší strážce svatyně celé soutěže. Bez něj by Petřín měl na kontě bodů o poznání méně. „Podržel nás, nedělá chyby,“ hodnotí svého svěřence trenér Radek Vodrážka.

 

OBRANA

Filip Vaněk (Spartak Soběslav)

Naskočil do rozjetého vlaku a vedl si parádně, navíc čtyřikrát skóroval. Jako jeden z mála spartakovců si udržel formu po celý podzim. „V posledních pěti zápasech jsme dali jen dva góly, a ty vstřelil právě Vaněk z obrany,“ pochválil mladého beka trenér Radek Hajič.

 

Lukáš Brotánek (Tatran Sedlčany)

Spolehlivý stoper, a v podzimní části navíc jeden z nejlepších střelců celé soutěže! Brotánkovi se povedla mezi obránci málo vídaná kuriozita, dosáhl dvouciferného čísla u počtu vstřelených gólů. A to na ně potřeboval jen necelou půlku sezóny.

 

Marek Kroneisl (Jankov)

Asistent trenéra Petr Maxa: „Ve čtyřiceti letech diriguje celou obranu, stabilně podává kvalitní výkony a na svůj věk mu zaplaťpánbůh drží zdraví. Za celý podzim snad ani jednou nechyběl na tréninku, je to obrovský profík, který jde mladým příkladem.“

 

ZÁLOHA

Jan Mojdl (Hořovicko)

Tahoun hořovické záložní řady podával spolehlivé výkony, i když se Středočechům v průběhu podzimu příliš nedařilo a fotbalová veřejnost čekala asi o trochu lepší výsledky. Stihl si připsat pět branek. „Je jedním z nejkvalitnějších hráčů tady,“ řekl na adresu svého svěřence trenér Pavel Novotný.

 

Matěj Kravar (Viktoria Mariánské Lázně)

Odvedl neskutečná kvanta poctivé práce, vypomáhal svým kolegům z obrany, s kapitánem Drahorádem vytvořili neprostupnou středovou dvojici. Když jsme se trenéra Stanislava Purkarta ptali, koho by za podzimní část vyzdvihl, přišlo jméno Matěje Kravara na řadu jako první.

 

Matěj Schwendt (SK Rakovník)

V Rakovníku nastupuje nejčastěji na podhrotu, kde ideálně trenér Libor Šíma využívá jeho střelecké schopnosti. S devíti góly patří mezi nejlepší střelce soutěže, i díky němu se nováček soutěže drží těsně pod vrcholem.

 

Robert Talůžek (Dobříš)

Předstoper středočeského celku si připsal hned několik vítězných gólů svého týmu, především ale odváděl kvalitní defenzivní činnost. Trenéři Jiří Rychlík s Martinem Šrainem se shodli, že v nejlepší jedenáctce podzimu nesmí chybět. A my souhlasíme.

 

Filip Turbák (Aritma Praha)

Trenér Tomáš Kubr ho využíval na dvou místech sestavy, na obou se Filip Turbák osvědčil. „Nejdříve začínal napravo v záloze, pak se přesunul do obrany. Podával velmi dobré výkony,“ sdělil nám vokovický lodivod.

 

ÚTOK

Marian Geňo (Slavia Karlovy Vary)

Každou půlsezónu to stejné dilema. Koho z dvojice karlovarských zabijáků dát do nejlepší jedenáctky, když pro oba není místo? Tentokrát volíme kapitána Marian Geňa, i když by si nominaci zasloužili oba kanonýři Slavie, s čímž se ztotožňuje i trenér Karel Tichota. „Oba jsou velmi platní na hřišti a stejně tak i v kabině.“

 

David Vaněček (Olympie Březová)

Divizní nováček má jeden z nejproduktivnějších útoků soutěže, za což vděčí především zkušenému Davidovi Vaněčkovi. Ten si připsal deset gólů a trenérovi Petru Peterkovi přišel na mysl jako první, kdo si zaslouží pochvalu za celý podzim.

 

DO SESTAVY SE NEVEŠLI

BRANKÁŘI: Pavel Capouch (Sedlčany), David Šmejkal (Mariánské Lázně), Milan Herco (Hořovicko), Martin Kuník (Soběslav), Jiří Chára (Karlovy Vary).

OBRANA: Jan Duchek (Přeštice), Jiří Šaloun (Březová), Martin Janda (Klatovy), Vladimír Kafka (Mariánské Lázně), Martin Lukáš (Mariánské Lázně), Luděk Kaufman (Hořovicko), Jan Staněk (Karlovy Vary), Martin Pěkný (Karlovy Vary), Petr Knakal (Doubravka), David Novák (Doubravka), Pavel Besta (Rakovník), Lukáš Zoubek (Petřín), Petr Papáček (Petřín), Daniel Frnoch (Aritma), Jakub Kabele (Český Krumlov).

ZÁLOHA: Ivan Blahoudek (Přeštice), Jan Vůjtěch (Březová), Milan Mészáros (Klatovy), David Dolanský (Klatovy), Michal Drahorád (Mariánské Lázně), Pavel Krejčí (Doubravka), Filip Dort (Dobříš), Petr Bendl (Petřín), Lukáš Hrabák (Aritma), Ondřej Otepka (Roudné), Václav Novák (Český Krumlov).

ÚTOK: Dan Martinec (Březová), Lukáš Krásný (Klatovy), Musa Asuma (Hořovicko), Martin Psohlavec (Karlovy Vary), Štěpán Maryška (Dobříš), Jaroslav Červený (Rakovník).

 

JAK VYPADALA SESTAVA ROKU MINULÉ SEZÓNY? PODÍVEJTE SE ZDE!                                                                                                 NEJLEPŠÍ PODZIMNÍ JEDENÁCTKU MINULÉHO ROČNÍKU NALEZNETE PRO ZMĚNU NA TOMTO ODKAZU!



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 1. 2018 16:20
až do konce :-)
15. 1. 2018 15:06
SKJ - hlasujeme!!!
31. 12. 2017 07:42
Viktorka pošlete hlas Maťejovi K.
31. 12. 2017 01:39
kuš
30. 12. 2017 16:31
Hlasujte
30. 12. 2017 16:29
Pošli hlas.