SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Brankář:

Petr Bajer (Křižanov) - Nejdůležitější hráč týmu. Stále patří mezi nejlepší golmany v kraji. Jeho přehled a zkušenosti jsou pro nás velice důležité. Řízení obrany, čtení hry a neuvěřitelný reflex, v souboji jeden na jednoho jsem ještě nehrál proti lepšímu golmanovi.  SPRÁVNÝ KAPITÁN.

 

Obrana:

Pavel Dvořák (Radostín) - Zodpovědný, poctivý a pracovitý obránce. Jeho mladý věk ho předurčuje k dalšímu výkonostnímu růstu v následujících sezónách.

 

Aleš Burian (Křižanov) - Dirigent obrany. Snaží se nám předávat zkušenosti, které nasbíral ve vyšších soutěžích. Stále má výbornou fyzičku, ve hře hlavou je jasná jednička mezi obránci okresního přeboru. Do fotbalu je tak neuvěřitělně zapálený, že je občas složitější ho při zápase ukočírovat (smích). V kabině je pro každou srandu.

 

Petr Laštovička (Bobrová) - 22 letý obránce TJ Sokol Bobrová. Fotbalově vyrůstal v SFK Vrchovina, kde prošel všemi mládežnickými mužstvy. Odehrál i pár zápasů za B tým v 1.A třídě, potom ale měl kvůli studijním a pracovním důvodům dvouletou fotbalovou pauzu. Letos přestoupil do Bobrové, kde se stal oporou zadních řad.

 

 

Záloha:

Miroslav Ochrana (Bory) - Devatenactliletý střelec který je odchovancem Zbrojovky Brno a přes Velké Meziříčí zamířil do rodných Borů, kde se okamžitě prosadil v brzkém věku do základní jedenáctky A-týmu. Kde potvrzuje každou sezonu roli kanonýra, když v letošní podzimní části sezony nastřílel v prvních 7 zápasech 15 branek a usedl do čela tabulky sřelců.

 

Pavel Bartoněk (D. Rožínka) - S fotbalem začínal v Bystřici nad Pernštejnem a přes Štěpánov se vrátil domů na Dolní Rožínku až do kategorie mužů. Pavel je skvěle technicky a rychlostně  vybavený hráč s dobrou kondicí a může nastupovat na jakémkoli postu v záloze nebo útoku. Každoročně patří mezi nejlepší hráče mužstva a bez jeho přítomnosti si dnes s těží představit základní sestavu Dolní Rožínky. 

 

Ondřej Liška (O. Bítýška) - Ondra je bojovný hráč. Jeho fotbalovou kariéru hodně brzdily zranění třísel. Momentálně je důležitým hráčem Bityšské ofenzívy.

 

Zdeněk Kalina (Svratka) - Jeho dvougólové počiny na hřištích Borů a Křižanova nám přinesly důležité body. Ač se podobně jako celý tým v posledních kolech nesetkal s formou, jeho osm gólů z něho dělají našeho nejlepšího střelce a důležitý pilíř naší sestavy. Po zranění Petra Moučky je Zdenda naším kapitánem a oporou jak na hřišti, tak mimo něj. Z jeho dovedností bych vyzvedl vynikající výběr místa, gólový čuch a jeho rychlost, která dělá problém snad všem bekům v soutěži.  

 

Útok:

Petr Bureš(Rozsochy) - Zkušený, stabilní člen základní jedenáctky, kapitán. Těžko oddělitelný od míče, s velkým tahem na bránu, velice produktivní. S ním v sestavě vzniká prostor pro ostatní, neboť si jej většina týmů hlídá osobně a mnohokrát ho zdvojují i ztrojují. Stále má co nabídnout a věřím tomu, že mu vydrží jeho chuť do fotbalu a bude si chtít zahrát ještě s mladými kluky, kteří nám právě dorůstají v dorostu, protože by se mohli od něj mnohému přiučit. 

 

David Čech (Bystřice B) - Kapitán týmu, když je potřeba zaskočí na stoperu. Jeho pozicí pro svou šikovnost je ale útok a střílení gólů. V mládežnických kategoriích hrál v Jihlavě, když postupem času nasbíral zkušenosti vrhl se i na trénování bystřické mládeže. Zde trénuje přípravky a fotbal je pro něj srdeční záležitostí.

 

Jindřich Horký (Jívoví) - Jindřich Horký, dvaadvacetiletý útočník jívovského Santusu, má za sebou ve svém mladém věku již řadu úspěchů. Ještě v dorosteneckém dresu se mu podařilo v roce 2014 vyhrát okresní přebor a s muži nejdříve pomohl „vytáhnout" v roce 2012 svůj tým z fotbalového pralesa, aby pak v roce 2016 společně opanovali i III. třídu. Po sedmi letech se tak i Jindrovou zásluhou v Jívoví opět kope okresní přebor. Jindra celou kariéru zůstává věrný rodnému klubu z Jívoví, až na pár výjimek, kterými byly střídavé starty ve Žďáru nad Sázavou a v sousedním Křižanově. Už od svých fotbalových začátků se Jindra projevoval gólovým apetitem a rok co rok se pravidelně stává nejlepším střelcem svého týmu. Gólovou potenci potvrdil i v první polovině letošního ročníku, kdy s počtem 12 vstřelených gólů obsadil třetí místo v tabulce střelců podzimní části okresního přeboru, i přes to, že musel několik utkání ze zdravotních důvodů vynechat, . V útoku vyniká především skvělou technikou a prací tělem - od míče je jen velmi těžce odstavitelný. Umí skórovat jak tvrdou ranou zpoza velkého vápna, tak prokličkovat přes několik obránců a míč umístit do odkrytého koutu brány. Díky svému fyzickému arzenálu a výdrži velmi dobře plní i obranné povinnosti, když vypomáhá defenzivě při standardních situacích soupeře. Cizí mu dokonce není ani post brankáře. Už několikrát odchytal ať část, nebo i celé utkání a byl rovnocennou náhradou mezi třemi tyčemi. Zkrátka všestranný hráč.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.