SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

Brankář:

Milan Hájek (Pohledec) - Na pozici gólmana se nachází v ideálním fotbalovém věku. Řadím ho mezi dva nejlepší gólmany III. třídy. Dnes již má za sebou bohatou hráčskou kariéru a dodává našemu týmu potřebnou jistotu a klid v obranné fázi. V mnoha zápasech nás svými zákroky podržel. Abych pouze nechválil, občas se mu nevyhne emoční zkrat během zápasu, ale je to především tím, že nerad prohrává.

 

Obrana:

Martin Dvořák(Jimramov) - Spolu s V. Mitášem nejlepší předstoper III. třídy. Hraje neuvěřitelně čistě, prakticky neudělá faul, hrát stopera za ním je fakt pohoda, o tom něco vím:-))). Říká se , že každý je nahraditelný, ale já si naši sestavu bez něj neumím představit. Podzim začínal v útoku a věřím, že by se prosadil i tam, ale podle mně mu nejvíce sedí právě předstoper. Navíc je to poctivec a srdcař.

 

Jakub Štourač (Ujčov) - Stoper, který neuhne z jediného souboje, svým nasazením strhává ostatní kolem sebe k výborným výkonům. Dokáže číst hru a nedělá mu problém konstruktivní rozehrávka. Jeho přímé kopy z větší vzdálenosti bývají velmi nebezpečné pro soupeře. 

 

Lukáš Bednář (Jimramov) - Kapitán týmu, jasná volba na defenzivního záložníka. Neuhne ze žádného souboje a většinu z nich vyhraje. Navíc velmi nebezpečný při standardních situacích. Prakticky nevynechá zápas, je na něj spolehnutí, takových hráčů není nikdy dost.

 

 

Záloha:

Jakub Procházka (Měřín B) - Nastupoval buď v obraně nebo jako defenzivní záložník, podával stabilní výkony. Silný v hlavičkových soubojích, co nemá v kilech dohání v defenzívě důrazem. Výborně technicky vybavený a rychlý hráč.

 

Miloš Svoboda (Strážek) -  Je to super hráč i člověk. Má velký přehled na hřišti a výbornou kopací techniku. Ofenzivní záložník s tahem na branku, který dává spoustu důležitých gólu. Je to ten správný kapitán týmu a také hlavně neskutečně velký srdcař.

 

 

 

Vladislav Mitáš(Ujčov) - V týmu plní roli defenzivního štítu. Je to rozdílový hráč s velmi dobrou kopací technikou, obounohý. Střed hřiště patří jemu, míče s jistotou soupeři odebírá a následně se zapojuje i do jejich distribuce do ofenzivy. Vyniká při hře hlavou a v osobních soubojích je díky svým zkušenostem velmi těžko prekonatelný. Pro ostatní velkým vzorem a v kabině má jeho slovo váhu. 

 

Jan Sklenář (Bohdalec) -

 

Útok:

Michal Sysel (Březí) - Michal je všestranný hráč, který má výborný přehled ve hře a přímočarý tah na branku. Dává vyborne přihrávky a je výborný borec jak na hřišti tak v soukromém životě.

 

Leoš Ondráček (Pohledec) - Stále ještě velmi mladý hráč, který letos na podzim konečně využívá svůj potenciál. Patří k nejrychlejším hráčům v soutěži, gólové šance umí velmi dobře řešit. Vzhledem ke svému mládi je předpoklad, že se jeho výkonnost bude ještě zvedat. Jsem přesvědčen, že může být nejlepším střelcem nejen III. třídy.

 

Jiří Vyžrálek (Rožná) - Je mu 33 let a pracuje jako agronom v Rubelitu Rožná. Fotbal začal hrát na Dolní Rožínce, někdy ve 12 letech, kam chodil do školy. Tenkrát nás tam chodil přemlouvat o přestávkách pan Horák (tehdejší předseda klubu a trenér žáků), kterého zdravím a jsem rád, že mě k fotbalu přivedl. Zde hrál do svých 24 let a potom přestoupil do domovského týmu SK Rožná. Od té doby se mu podařilo za SK odehrát 234 utkání a i díky skvělým spoluhráčům nastřílet 202 branek. Mezi jeho největší úspěchy patří postup s SK Rožná do okresního přeboru v ročníku 2011/2012 a jednou se mu také podařilo vyhrát nejlepšího střelce ve lll. třídě 2008/2009. Mimo fotbalu ještě hraje amatérskou hokejovou ligu v Bystřici za HC Hluší psi Rožná. A když zrovna není žádný trénink nebo zápas, tak se snaží veškerý volný čas trávit s manželkou a malým Jiříkem.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.