SESTAVA KOLA - 13.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018

Datum kola: 29.10.2017

0

Vytvořit sestavu posledního, tedy třináctého, kola podzimní části sezóny dalo více práce, než bývá zvykem. Protože se kvůli silnému větru většina nedělních zápasů odložila na listopad, museli se do sestavy dát hráči z týmů, které se větru nelekly a do hry šly. Není proto žádným překvapením, že některé kluby mají v sestavě, pro niž jsme zvolili opět rozestavení 3-5-2, svých zástupců hned několik.

V bráně se, stejně jako minulé kolo, vyjímá jemnický Vít Kopeček, jejž spolu s Martinem Axmanem, umístěným v záloze, nominoval trenér Zbyněk Kincl na hráče zápasu. 

 

Rovněž do zálohy byl zvolen budišovský Lukáš Horký, který své kolegy z domácího týmu může vyzvat k pilnějšímu hlasování, než jaké předvedli v minulé sestavě, a znovu se tak pokusit stát se celkovým hráčem kola. Soupeřit s ním na záloze bude ještě Milan Koudelný z SFK Dukovany 2001, náměšťský Jan Rubák či třeba herálecký Cach, jenž se ve třináctém kole pyšní dvěma vstřelenými brankami.

 

Jako jedním z obránců byl tentokrát zvolen Zbyněk Dvořák z FC Budišov-Nárameč, který v zápase proti Moravským Budějovicím dvakrát skóroval. Jakub Heres, celkový hráč minulého kola, v dnešní sestavě taktéž nesmí chybět, no a "Svatou Trojici" na obraně uzavírá Jakub Kunc, jehož hra se líbila i trenérovi protihráčova týmu. 

 

Vedoucí mužstva z Náměště nominoval na hráče nedělního zápasu Romana Durajku, proto volba, koho zvolit útočníkem, byla jasná. Aby ale veškerý útočnický počin nebyl na něm, zvolili jsme k němu ještě žďárského Zdeňka Peňáze




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2017 15:36 do 01.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.