SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 08.10.2017

0

Sedmé kolo je za námi! Přineslo skórem pouze jediný vyrovnaný duel, jinak se všude konaly debakly. Největší z nich vyprodukovali Úněšované na půdě lídra z Mladotic! 

Sice bylo k vidění spoustu čistých kont, přesto je v Sestavě kola gólman, který jednou inkasoval. Miroslav Rosol z Nýřan musel lovit míč ze své sítě z penalty, ale během utkání předvedl hned několik velmi povedených zákroků.

 

I když nýřanský kapitán Zdeněk Zdvihal hrál proti Ledcům v záloze/útoku, je o něm známo, že může zahrát prakticky kdekoliv. Vzhledem k vysoké konkurenci ho tak využijeme v obraně. Nečtinský Karel Junas pomohl udržet čisté konto proti trápící se Blatnici, svůj výkon navíc korunoval vstřelenou brankou. Lukáš Pešička z Dolní Bělé dokonal rozložení Žihle a mohl se také radovat z čistého konta.

 

Všerubský Rudolf Herák o víkendu načal rozložení Křelovic, to dva góly Jana Šimana ze Zbůchu k bodům z duelu s Líněmi nestačily. Stejnou porci branek totiž vstřelil také Vladimír Zítka a hosté nakonec vyhráli 5:4. Bezvěrovský Zdeněk Hořejší se také dvakrát prosadil a výrazně pomohl svému klubu k vítězství nad rezervou Kaznějova.

 

V útoku nemůžou chybět útočná esa Úněšova Patrik a Erik Egerové, která celkem pěti góly zničila lídra tabulky z Mladotic. Doplňuje je Filip Socha z Nečtin, jenž se dvakrát radoval v duelu s Blatnicí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.10.2017 21:05 do 11.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.