SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 07.10.2017

0

Před malou chvílí se nám uzavřelo sedmé kolo Okresního přeboru. K vidění bylo několik zajímavých výsledků. Radkovice a Blovice nadělovaly, Nepomuk konečně zabral a roli favorita splnily  Žinkovy, Chlumčany a Kasejovice. My se teď pojďme podívat na jedenáctku těch nejlepších. 

Karel Dražan - Proti Klášteru čelil spoustě velkých šancí, některé byli i stoprocentní, přesto kapituloval pouze jednou a navíc v penaltách pomohl k druhému bodu. 

 

Roman Sedláček - Z pozice levého beka se dostával do mnoha útočných akcí, několikrát dokonce sám zakončoval. V obraně si splnil své úkoly. 

 

Miloslav Vokurka - Žinkovy se až nečekaně natrápily proti Dobřanům. Klíčem k úspěchu ale byla pevná obrana kterou řídil právě Miloslav. 

 

Michal Baran - Přišel podpořit b-tým v důležitém domácím zápase. Na stoperu byl jako skála, zastavoval vše, co šlo okolo a zakládal i útočné akce. 

 

Karel Kalista - Poříčí se v útoku příliš nedařilo, přesto dlouho sahalo po bodech především díky kvalitní obraně. Jedním z důležitých prvků byl také Karel. 

 

Miloš Heřman - Blovice si zastřílely v Merklíně a Miloš byl jedním ze střelců. Do střelecké listiny se zapsal 2x.

 

Jan Roubíček - Dobřany odehrály v Žinkovech dobré utkání, celý tým makal a nominaci by si tak zasloužil každý. My jsme zvolili Jana Roubíčka. 

 

Václav Frank - Václav si v záloze počínal dobře, vytvářel výhodné pozice pro spoluhráče, pomáhal při bránění. Jeho tým dlouho držel krok s favoritem.

 

Jan Havlíček - Ofenzivní hráč Chlumčan představoval neustálou hrozbu pro obranu Vstiše. Několik šancí pomohl vytvořít, párkrát také zakončoval sám. 

 

Václav Brada - Během půl hodiny nastřílel Chotěšovu hattrick a v podstatě tak rozhodl o zápase. Měl i několik dalších šancí.

 

Martin Karhan - Další útočník Radkovic. Do zápasu naskočil až na druhou půlku, přesto stihl dvakrát skórovat a po celou dobu své přítomnosti zaměstnávat obranu soupeře. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.10.2017 19:22 do 11.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.