SESTAVA KOLA - 7.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 17.09.2017

0

V šestém kole Poutník ligy byla znovu k vidění řada gólových přestřelek, stejně tak ale na góly několik skoupých zápasů, kde spíše excelovali defenzivní hráči. Nutno říci, že tentokrát bylo zvolení sestavy kola asi nejobtížnější vzhledem k vysokému počtu adeptů na jednotlivé pozice. Hlavně s kvalitními defenzivními a brankařskými výkony se tentokrát roztrhl pytel. Pro své favority můžete hlasovat až do středečního poledne, kdy bude vyhlášen vítěz sestavy uplynulého kola.

Brankař:
Michal Bláha (TJ Rovnost Budíkov): Budíkovské trápení stále nekončí. Bod z Červené Řečice se sice dá považovat za úspěch, pro TJ Rovnost je to však za dané situace málo. Spolehnout se však stále může na svou tradiční oporu, brankaře Michala Bláhu, který udržel čisté konto a značnou měrou se podílel na zisku jednoho bodu.
Obrana:
Pavel Klusáček (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Ofenziva Kamenice se zdá se konečně letos probudila k životu. Zapomínat však nelze ani na defenzivní hráče, bez nichž by se výhry rodily o poznání hůře. Zejména v prvním poločase proti nováčkovi z Lukavce v obraně zářil Pavel Klusáček, přes kterého cesta k bráně nevedla.
Jakub Vincenc (SK Jiřice): V Jiřicích se vzepřeli všem prognózám a po šesti odehraných kolech se drží na druhém místě Poutík ligy se třinácti body. Takovýto úspěch by se těžko rodil bez spolehlivého stopera Jakuba Vincence, který se vedle bezchybného defenzivního výkonu navíc blýskl ještě gólem z úctyhodné vzdálenosti.
Rostislav Štěpán (TJ Sokol Plačkov): Z pohledu Plačkova v zadních řadách vyniklo hned několik hráčů. Útoky polevé straně brzdil Lukáš Ehrlich, povedené utkání odchytal brankař Novotný a na stoperu rozbíjeli soupeřovi útoky bratři Zbyněk a Rostislav Štěpánovi. Do sestavy kola vybírám posledního jmenovaného, jehož návrat do sestavy po dlouhé době byl hodně znát. Bez jeho přítomnosti by Plačkov cenný bod z Pacova ztěží přivezl domů.
Zdeněk Káva (TJ Tatran Červená Řečice): Jako zástupce červenořečické defenzivy volím Zdeňka Kávu. TJ Tatran i po šestém kole pořád na první letošní výhru čeká, přesto se jeho zadákům v zelenobílých dresech opět daří. Ke kvalitním obranným výkonům by se však už měli přidat i ofenzivní hráči svými góly. S pouhou jednou prohrou se pohybovat bod od posledního místa to je velká kuriozita.
Záloha:
Petr Tůma (SK Jiřice): Ofenzivní univerzál, jehož letošní góly táhnou Jiřice zápas od zápasu stále výše. Dá se říci, že je to hlavně jeho zásluha, proč Jiřice, jejichž hlavním cílem v letošní sezóně je záchrana, jedou zatím nad plán. Do sítě ambiciózního Čejova poslal 2 góly stejně jako v minulém kole proti Budíkovu a svým výkonem na sebe znovu strhl pozornost.
Martin Kubík (TJ FC Ústrašín): Dost možná nejvýraznější jméno v ofenzivních řadách Ústrašína se konečně dočkalo nominace do sestavy kola. Martin Kubík byl hlavní hvězdou utkání s Obrataní, které mimo jiné rozhodl jediným gólem ve prospěch žluté ponorky deset minut před koncem zápasu.
Luděk Šlechta (TJ Slavoj Pacov "B"): Pacovští předvedli sice povedený týmový výkon, chyběla však silná útočná individualita, která by ofenzivní snažení Slavoje přetavila v gól. Blízko k němu měl hned několikrát Luděk Šlechta, který byl k vidění jak před soupeřovým vápnem, tak i před tím vlastním. Zdaleka nejlepší hráč uplynulého víkendu v dresu pacovského "béčka".
Útok:
Martin Pokorný (FC Slavoj Žirovnice "B"): Kanonáda Martina Pokorného neustává. I tentokrát byl k nezastavení, Počátkám naflákal čtyři góly a stále tak zůstává nejvýraznější postavou soutěže.
Zdeněk Pahr (FC Maraton Pelhřimov): Stejně jako Martin Pokorný, i Zdeněk Pahr si pochutnal na soupeřově obraně čtyřmi góly. Tradiční kanonýr Poutník ligy měl sice ze začátku sezóny na svůj vkus poněkud pomalejší rozjezd, nyní už je však, zdá se, ve své staré formě.
Aleš Kos (TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Pro útok Kamenice nad Lipou jde o momentálně zcela nepostradatelného hráče. Těžko říci, jak by se útoku dařilo bez jeho přítomnosti, s ním v sestavě to má TJ Slovan hlavně v posledních zápasech o poznání snažší.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.09.2017 12:41 do 20.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.