SESTAVA KOLA - 6.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 17.09.2017

0

Zápas mezi Jičínem a Cidlinou byl dlouho vyrovnaný. O vítězi nakonec rozhodla jediná branka, kterou vstřelil jičínský Matěj Mészáros. Po inkasované brance Cidlina začala více útočit a zejména v závěru zápasu posílala do vápna Jičína jeden centr za druhým. Gólman Michal Puš ale svůj tým podržel a nekapituloval. 

 

Jaroměř a Libčany sehrály oboustranně ofenzivní utkání. V dresu Libčan se činil Josef Mokrý, který i z pozice obránce hýřil ofenzivní aktivitou, a ve druhém poločase poslal Libčany do vedení. Jaroměř ale dokázala zvrátit zápas zpět na svoji stranu. Dva góly a jednu asistenci při výhře 4:2 zaznamenal Daniel Valášek, gólově se v závěru utkání prosadil i Pavel Heidler.

 

Červený Kostelec na hřišti hradecké Slavie ještě ve druhém poločase prohrával, zhruba dvacet minut před koncem však hosté zaveleli k obratu. Ten brankou na 1:2 dokonal Petr Liška

 

Vysoká si proti Novému Městu zastřílela a vyhrála 7:0. Výraznou postavou vítězství Vysoké byl Pavel Duben, který k jedné brance přidal dvě asistence a především Jan Pražák, který se blýskl hattrickem a jednou asistencí. 

 

Drtivé vítězství zaznamenal i Chlumec, který šesti góly pokořil Třebeš. Chlumecký Jiří Kučera se na výhře 6:0 podílel dvěma góly a dvěma asistencemi. 

 

Kostelec byl v zápase s Rychnovem nebezpečnější a k výhře 2:0 jej už v patnácté minutě nasměroval skórující Jiří Cvejn.

 

Hořická Jiskra zaznamenala cenný a překvapující skalp - Náchod, který dosud neprohrál, Hořice porazily 1:0. Jedinou branku zápasu vstřelil Jiří Melichar.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.09.2017 23:21 do 20.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.