SESTAVA KOLA - 5.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 10.09.2017

0

Nové Město se devadesát minut úspěšné bránilo tlaku Jaroměře a i díky brankáři Dominiku Flígrovi dovedlo zápas do penaltového rozstřelu. V něm Flígr dokázal chytit jednu soupeřovu pomohl a stál tak za ziskem dvou bodů. 

 

Lázně Bělohrad se sice proti Třebši držely více na balonu, ale obrana domácích byla pevná a navíc se podílela na útočných akcích. Povedenou gólovou střelou zpoza vápna se ukázal Lukáš Michal a Michal Kincl ve druhém poločase centrem ze standardní situace asistoval u vítězné branky Třebše. 

 

Hořice vstoupily do zápasu s Hořicemi bleskově a už po několika vteřinách se ujaly vedení. Na dlouhý pas Martina Vodnárka si za zaskočenou obranu Vrchlabí naběhl skórující Josef Rubeš

 

Zápas mezi Červeným Kostelcem a Kostelcem nad Orlicí rozhodla jediná branka. Vstřelil ji hostující Petr Klapal

 

Utkání Cidliny a Libčan bylo i vinou nepřesností na obou stranách dlouho vyrovnané. Lukáš Hubička sice zahodil možnost na vyrovnání, když neproměnil penaltu, v dalším průběhu ale své zaváhání napravil a dvěma góly nasměroval Libčany k výhře 1:4. 

 

Zápas s Rychnovem s pro Chlumec vyvíjel ideálním způsobem - hosté se dostali do dvoubrankového vedení. O svůj náskok Chlumečtí krátce před koncem přišli, díky druhé trefě Jakuba Hartmana ale v posledních okamžicích utkání rozhodli o výhře 2:3.

 

Vysoká zdolala hradeckou Slavii 2:1 především díky dvěma trefám útočníka Jana Pražáka

 

Náchodští se museli potýkat se soustředěnou obranou Jičína. Nakonec ji překonali dvakrát v krátkém časovém sledu, což rozhodlo o jejich výhře. Jakub Vaněček si stejně jako Martin Malý připsal gól a gólovou asistenci. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2017 12:37 do 13.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.