SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 10.09.2017

0

Je tu další sestava kola. V pořadí budete hlasovat pro pátého Muže kola aktuálního ročníku 2017/2018. Nezapomeňte hlasovat do středeční 12 hodiny.

V brance několikrát podržel svůj tým Zbyněk Sedloň ze Sezimova Ústí a kromě prvního bodu pro svůj tým v Krajském přeboru si připsal i první čisté konto v této soutěži.

 

V obraně opět podal velmi dobrý výkon David Pavličko a ve druhém poločase se svými útočnými choutkami podílel na dvou brankách svého týmu, jednu dal sám druhou připravil Kukučkovi. Stabilní formu si udržuje v dresu Třeboně Ondřej Cahyna, který znovu patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Za béčko Táborska naskočil na pozici stopera Won Che Bong a pro hlubocké hráče byl nepropustnou hradbou. V defenzivě byl oporou mužstva Čimelic Jiří Viták, který často podporoval ofenzivu.

 

V záložní trojici nemůže chybě Radim Pouzar, který standardními situacemi často prověřoval defenzivu Protivína v čele s brankářem Hanusem. Toho hned v úvodu zápasu nachytal chytrou střelou z pravé strany na bližší tyč. Střelecky se pak znovu na venkovní hřišti dařilo Marku Novákovi z Táborska B. Ten byl jednoznačně tahounem týmu, často se dostával do zakončení a připravoval i šance pro své spoluhráče. Velmi aktivní byl na kraji zálohy Vít Kučera z Jindřichova Hradce, jeho povedenému výkonu chyběla pouze vstřelená branka.

 

Osek se doma odvděčil svým fanouškům za předchozí blamáž na hřišti Protivína a šesti góly vyprovodil nováčka z Dražic. Velký podíl na tom měli i oba útočníci Martin Carda a Jakub Říský, kteří se postarali o čtyři branky svého týmu. Radek Novotný z Želče dělal velké problémy obraně Nové Včelnice. Po faulu na jeho osobu se kopala penalta, dostával se do zakončení, připravoval šance a v závěru se sám střelecky prosadil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.09.2017 20:01 do 13.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.