SESTAVA KOLA - 4.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 03.09.2017

0

Ve 4. kole se po trojboji zápasů v rámci jednoho týdne ukázala i fyzická připravenosti jednotlivých týmů. Hned dvojité zasotupení mají mezi ideální jedenáctkou kola týmy Převýšova, Ústí nad Orlicí a Chrudimi! Stane se dalším hráčem kola někdo z těchto hráčů, nebo zvolíte jinak?

O post mezi tyčemi hvězdné jedenáctky si řekl vltavínský Pávek, ale i vyšehradský Jiří Havránek. Ten vychytal nulu v Nymburku, mezi tyčemi působí na startu velmi jistě a týmu je pravou oporou.

 

Obránce Jakub Špidlen přispěl závěrečnou brankou k vysoké výhře Převýšova, jeho celek neinkasoval. Ústecký Petr Jeníček je největší letní posilou svého klubu a dokazuje své kvality, na postu stopera uplatňuje své velké zkušenosti, zápas od zápasu se lepší, v sobotní utkání s Brozany v pokutovém území kraloval hlavou i na zemi, při sílícím tlaku soupeře byl obrovskou oporou. Z týmu Chrudimi bychom po galapředstavení nesáhli s umístěním do sestavy kola vedle vlastně nikoho. Tím méně u Jakuba Krčála, který přispěl ke kanonádě gólem a vedl bezchybnou defenzivu.

 

Tomáš Dostálek - chrudimský střelec hattricku potvrzuje kolo od kola svou formu a herní sebevědomí, jeho "domažlický" výkon můžete zhodnotit třeba už jen z videosestřihu ze zápasu. Petr Putz obhájil místo v sestavě kola, dal důležitou branku Záp a ve středu pole svými výkony těší kouče Maška. Lukáš Křeček dal první branku Jiren a pro trenéra Čvančaru byl právě on mužem zápasu. Tomáš Sedláček z pozice defenzivního záložníka skóroval hned dvakrát a nasměroval Převýšov za pohodovou výhrou. Radek Žaloudek zase hrál důležitý part v utkání své Dobrovice.

 

Útok patří střelcům, které spojuje hned několik znaků - dali dvě branky, dali jediné branky svého týmu, dali je v prvním poločase a jednolo se o trefy vítězné. Zkušený Miroslav Slepička obstaral tři body Písku, Zdeněk Vaňous zase Ústí nad Orlicí




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2017 14:26 do 06.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.