SESTAVA KOLA - 4.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 03.09.2017

0

Nejvíce se, co se gólů týče, během víkendu činil Chlumec, který porazil Červený Kostelec 5:0. Zápas však mohl mít úplně jiný průběh, kdyby v jeho úvodu gólman Ladislav Kukal nechytil penaltu. Chlumecký gólman si i v dalším průběhu utkání připsal několik důležitých zákroků, a výrazně tak pomohl svému týmu k výhře. Gólově se na vítězství Chlumce podílel Jan Labík, který se prosadil dvakrát. Jakub Veselský se na dvou brankách podílel jako asistent. 

 

Třebeš zvládla těžký zápas na půdě Vrchlabí a zvítězila těsně 1:0. O jedinou branku zápasu se postaral Daniel Tesař, který navíc v závěru utkání přesným skluzem zblokoval dost možná gólové zakončení domácích.

 

Náchod si v zápase s Libčany udržel stoprocentní bilanci i díky Janu Hablemu, který při výhře 2:1 zaznamenal vítěznou branku. 

 

Fotbalisté Jaroměře dokázali na půdě hradecké Slavie zvítězit 2:4 a uhájili svoji neporazitelnost. Na výhře se jedním gólem podílel Daniel Valášek, který ukázal důraz a odhodlání jak ve vlastním, tak soupeřově pokutovém území. Prosadil se i Martin Čenovský, který vystřihl akrobatické nůžky.

 

V dlouho vyrovnaném a bezbrankovém vedení se Vysoká ujala vedení, když se prosadil Tomáš Prorok. V závěru zápasu ale Vysoká o vedení přišla a nakonec se musela spokojit s bodem. 

 

Jičín ve vyrovnaném souboji přehrál Hořice poměrem 3:2. Na výhře se dvěma góly podílel Michal Miler

 

Nové Město oslavilo v zápase s Cidlinou první letošní body. Byly dva a Nové Město je vybojovalo v penaltovém rozstřelu. Na penalty by však nedošlo, kdyby Dominik Nejman necelých deset minut před koncem nesrovnal na 2:2. 

 

V zápase mezi Lázněmi Bělohrad a Rychnovem rozhodoval jediný gól. Vstřelil jej rychnovský Jiří Počtýnský, jehož dalekonosná rána z přímého kopu vysmýčila pravý horní roh brány. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.09.2017 23:25 do 06.09.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.