SESTAVA KOLA - 16.kolo ČFL , 2017-2018

Datum kola: 30.08.2017

0

I z vloženého středečního 16. kola samozřejmě nemůže chybět ideální jedenáctka! Podívejte se, kdo si vybojoval právo nakouknout mezi elitu kola tentokrát a dejte hlas svému favoritovi. Kdo se stane dalším Hráčem kola a bude zpovídán pro fotbalunas.cz? Hlasování bude ukončeno o nedělní půlnoci!

Výborně za Písek zachytal Hajdušek, ale ještě více práce měl dobrovický Ondřej Bartoš. Předvedl několik famózních zákroků, aby pak svůj výkon korunoval dvěma chycenými penaltami v rozstřelu.

 

Obranu ovládlo trio H+H+H. Michal Horák nechyboval, podporoval úspěšně útok a proměnil penaltu v závěrečných kopech. Kapitán Vyšehradu Miroslav Hendrych sice neubránil protihráče při inkasované brance, ale své zaváhání napravil tím nejlepším způsobem - vítěznou brankou. No a místo v sestavě kola obhájil i domažlický Martin Hrubý. Ten zažil divoký zápas, kdy na hřišti zářil. Za 65 minut, než se stihl nechat vyloučit, dal z pozice stopera dvě branky a asistoval u třetí.

 

Do zálohy nám trenéři doporučovali jako hráče zápasu samé "střeďáky". Jan Růžička byl mužem zápasu pro Martina Frýdka, vykouzlil mimo jiné parádní gólový centr. Václav Ježdík zase rozjel gólovou akci Benešova. Adam Nágl nastoupil už v Zápech na postu defenzivního záložníka Ústí nad Orlicí a tam je jako doma, proti Litoměřicku byl nejlepším hráčem na hřišti, navíc dal tradičně hlavou důležitý vedoucí gól. Petr Putz zařídil jedinou brankou důležité vítězství Záp. Jakub Held zase dřel ve středu písecké sestavy a potěšil výkonem kouče Prášila, přispěl k cenné výhře nad Cábelíky.

 

Žádný z útočníků se v tomto kole neprosadil vícekrát, jediným dvougólovým střelcem byl stoper Hrubý. Nominujeme tedy střelce jedné branky Vyšehradu - zkušeného Josefa Čtvrtníčka, který se prosadil za nový tým poprvé, a chrudimského Jindřicha Kučeru, který se pohotovým zakončením prosadil z náběhu na rohový kop a nastartoval chrudimský obrat.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2017 19:41 do 03.09.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.